Engelsk soul-komet besøger Odense og Roskilde

"Myles Sanko - har sjælen med hver gang"

Fotograf: Mads Kornum

I morgen fredag den 10.05.19 står Myles Sanko og hans band på Musikhuset Posten i Odense og dagen efter spiller han på Gimle i Roskilde. Hvis han kan levere på det niveau han gjorde sidst han var på Gimle tilbage i 2017, så er der i den grad noget at glæde sig til. Denne skribent anmeldte koncerten – og tildelte den overskriften :

”MYLES SANKO – en stjerne i svøb lod sine sange vokse med sjælen i behold, da han lagde vejen forbi Roskilde ”  

Og skrev derudover blandt andet følgende i anmeldelsen –

”Rygterne havde sviret og bulletinerne havde bumlet – det var “A Rising Star” der kom til byen. Og det holdt stik – sjældent har jeg oplevet en så prof performer. Stilfuld, imødekommende og med et soul fyldt hjertekammer, der ikke bare bankede for ham selv, men især for et medlevende publikum og for et cool velspillende band, der fik behørig plads – og udnyttede den. 90 minutter uden svage led eller sange – hentet fra hans tre album – men med vægten lagt på det seneste – og foreløbig bedste “Just Being Me” (2016), hvor han rammer den helt rigtige cocktail af soul, jazz og pop. Dertil fik man et dybfølt mashup af forbilledet Marvin Gaye’s to klassikere “Mercy Mercy Me” & “What’s Going On”.

Der er næppe nogle grund til ikke at forvente en tilsvarende koncert oplevelse, blot krydret med nye numre fra et kommende album. For i en snak i forbindelse med omtalte koncert var Myles Sanko meget klar i mælet, da han kort og godt konkluderede –

”For mig er det at skrive sange bare et værktøj, for at kunne komme på landevejen, og komme ud at optræde for folk. Jeg lever for at være på scenen”

Og når man ser på hans aktivitetsniveau rundt om på scenerne i Europa de seneste par år er det vidst ingen grund til at sætte spørgsmålstegn ved det udsagn. Der er således lagt op til moderne soul fra absolut øverste internationale hylde.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.