Engelske Sniff’n The Tears har nyt album på vej

”Bandet er blevet til en duo, og er tilbage på landevejen i 2020”

Fotograf: PRESSE

Sniff’n the tears er dannet tilbage i 1978– og de udgav op igennem 80’erne en lille håndfuld langtidsholdbare album, som også indeholdte et par markante mindre hits – ikke mindst ”Drriver’s Seat”, som endda hittede igen i 1999, da den af den danske DJ Funkstar De Luxe samplede nummeret – og gjorde det til en væsentligt del af sangen ”Saturday”.

Den gennemgående figur har været forsanger Paul Roberts – der har en af disse genkendelige og helt unikke stemmer i britisk musikhistorie. I dette århundrede har han dog mere brugt sine kreative evner på den kunst, der i årenes løb også har kunne ses som en del af deres flotte album cover.

Sniff’n the Tears har dog stadig med ujævne mellemrum udgivet anbefalelsesværdige album – senest ”Random Elements” fra 2017 – og med på det meste af vejen har været guitarist Les Davidson. De to udgør i dag reelt Sniff’n The Tears, og de har netop været i studiet for at indspille et akustisk album, som udkommer i starten af 2020.

I den forbindelse har de offentliggjort at de spiller en par koncerter udenfor hjemlandet – nemlig i Holland til marts. Så hvis man følge Kurt Baagø’s varme anbefalinger af Amsterdam som musikby, så kunneman måske tage der til den 27.03.20, hvor Sniff’n The Tears optræder som duo på Melkweg. To dage senere spiller de i Arnhem.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.