Er “Sving dine dadler” dette århundredes bedste danske julesang?

"Eller er der alternative bud?"

Fotograf: Frank Nielsen

I vores Julekalender spørger vi dagligt den udvalgte “dagens artist” om et forslag til alternative julesange. Vi har allerede fået mange gode bud – men ingen har endnu på peget på Skullclub (feat. Viggo Sommer) og den herlige ”Sving dine dadler”, som vores altid blændende fotograf Frank Nielsen ellers har kåret til århundredes bedste danske julesang.

Det er da også et godt – eller ikke mindre end et festligt – bud, men man kunne jo også søge svaret på den nye varmende og charmende EP fra Sing Sing Sing “Kind of Christmas” med blandt andet”Only Once a Year”, der sikrer at vi ikke skal undvære en rodfyldt jul med vokalharmoni i luften.

Og så må vi jo heller ikke glemme Jesper Binzer, der med “One Day Of Peace” sidste år beviste, at der også indenfor rocken kan være bløde pakker, som er værd at pakke ud.

Sådan kunne vi sikkert blive ved – men lad os i stedet høre hvad du kære læser har som din alternative julefavorit sang. Den sang der lige for dig er den, der gør, at julemusikhjertet banker lidt ekstra, mens du mærker lyden og håbet om fred og eviggrøn næstekærlighed – eller noget der ligner. Så start gerne en guirlande af gode bud i kommentarfeltet. Så skal vi nok vende tilbage inden jul med tre nye eksempler.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.