Erik Grip er her endnu

”… og i fin form i selskab af B. Joe”

Fotograf: Thomas Vilhelm

At overskriften har indhold kunne det talstærkt fremmødte publikum overbevise sig om under receptionen for 75-årige Erik Grips seneste og fine album ”Jeg er her endnu”, der blev holdt på musikbaren DROP INN i København centrum i går den 10. oktober, hvor albummet udkom digitalt og på CD.

Albummet er produceret af Erik Grip i samarbejde med B-Joe og delvist indspillet og mixet i Sweet Silence Studios med Flemming Rasmussen ved pulten samt mastereret af Peter Brander hos Media Sound. B-Joe har desuden bidraget med fire sange til albummet, bl.a. de iørefaldende ”Svaneke havn” og ”Savner”, sidstnævnte med hjælp fra Tom Lundén (ex-Bifrost).

Erik Grip står for titelsangen og melodien til Grundtvig teksten ”Lykkelig er den lille skjald”. MC Hansen er repræsenteret med ”Lykken er en gulerod”.

Grip er i god vokal form på et nærværende udspil, der sikkert vil glæde såvel gamle som nye fans.

B-Joe og Erik Grip klædte og supplerede hinanden på bedste vis under det korte sæt, der blev spillet ved lanceringen i Drop Inn, hvilket de tilsvarende gør på ”Jeg er her endnu”.

Selv om politikerne synes at have glemt, at landet rent faktisk har et blomstrende kulturliv, kan vi andre heldigvis stadig dyrke det og skrive om det.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.