Et spørgsmål om valg

”Jenny Tolman spidder ’hater’ kulturen på ny stærk single”

Fotograf: PRESSEFOTO (Jenny Tolman Facebook)

Den 24-årige amerikanske – Nashville fødte- singer-songwriter Jenny Tolman ynder ligesom nogle af hendes musikalske helte – Roger Miller og Shel Silverstein – at lege med rim og ord, ikke mindst når hun gerne kradser lidt i overfladen i emner, der er mere følsomme end dem man normalt hører fra country samlebåndene på de egne.

Denne gang er det de sociale medier der spiddes på den nye iørefaldende countrysingle  “Invent A T-Shirt”. Om baggrunden for humoren i mange af hendes tekster udtaler hun til det amerikanske musikmedie The Country Note

”Jeg begyndte at tænke, at hvis jeg kan få folk til at grine, hvilket er det, som jeg elsker mest, så kan jeg få dem til at føle sig godt tilpas. Og når de først er komfortable, er de langt mere åbne for at lytte til, hvad du har at sige, og det er faktisk sangens budskab” – og supplerer med :

”Vi har alle brug for at stikke en nål i vores spændingsballoner og tage et sekunds pause for at grine af os selv. Jeg er aldrig gået for meget ind i politik, da jeg kan lide at tage WWDD (What Would Dolly Do) tilgangen, men jeg følte, at der var brug for at nogle kom ud og sagde STOP! Vi er alle blevet lidt vanvittige, og det er OK, men lad os så bare erkende det og stoppe med at opføre os så skrækkeligt overfor hinanden, tak! ‘”

Omkvædet på “Invent A T-Shirt” lyder –

I hate haters (I hate haters)

I love lovers (I love lovers)

And I don’t really care about people who don’t really care

I hate haters (I hate haters)

I love lovers (I love lovers)

And you’re free to kiss, or not kiss, my derrière

Vi tænker her på SIDE 33, at der bliver masser af god grund til at sprede budskabet fra Jenny Tolman de kommende dage. Så skal vi ikke bare aftale at skrue op for singlen og ned for alt det andet!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.