‘EVERY SINGLE DAY I CELEBRATE LIFE WITH MUSIC’

Nye healende toner fra Ayi Solomon

Fotograf: Mads Kornum

Overskriften er det sigende og inspirerende motto for den herboende afrikanske percussionist Ayi Salomon, der siden 1985 har spredt glæde og momentvis musikalsk magi på den danske musikscene.

Han har udgivet en håndfuld album i eget navn og har derudover blandt andet spillet sammen med Dissing & Andersen, Pierre Dørge, Thulla, Una Skott, Knud Odde, Palle Mikkelborg, RKDIA, Nulle & Verdensorkestret og Rasmus Lyberth.

Sidste år udsendte han sammen med Katrine Suwalski og Simon Winse albummet ”Mala” under navnet BonNoir Trio. . Et album fuld af groovy, vuggende og lyrisk verdensmusik, der henter sin inspiration i traditionel musik fra Vestafrika, Blues og Jazz.

Han har altid haft en mission om at være kulturel brobygger, og har alle årene været evigt nysgerrig i hans utrættelige og livsbekræftende musikalske søgen efter nye svar eller modspil.

Nu har han sået et nyt frø i den mission. Dette i form af singlen ”Deep Within”, hvis budskab handler om at finde et fredeligt sted, hvor alle er velkomne til at udtrykke deres smerte, sorger, sorg, stress, bekymringer, skuffelser gennem dans for helbredelse.

Det budskab er ikke svært at tage ind, ikke mindst hvis man de kommende dage har tid til at danse lidt ekstra.

Så kære læser, herfra ønsket om en god kristi himmelfart til alle – med eller uden Ayi Salomon som det sanselige soundtrack.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.