Fængende ”Fri fugl” får ekstra vingefang I ny flot video

"SE VIDEOPREMIERE HER"

Fotograf: PRESSEFOTO

En af sidste uges nyheder på vores “SIDE 33 – ALT GODT – HJEMME” Spotify spilleliste var den helt nye single ”Fri fugl” fra den unge singer/songwriter Peter Amoras.

En flot, fængende og egentligt ganske enkel singer/songwriter sang af den klassiske poetiske skole. Det er en sang, der har ulmet længe for Peter Amoras, men som nu endelig var klar til at møde verden. Han fortæller selv –

”Det startede for flere år tilbage med en lille guitarmelodi i et tidligere liv. Nogle melodier hænger bare ved. Men nu er den fri. Flyv!”

Og vi skal hilse og sige, at vi her på redaktionen kan mærke at den letter. Der er tale om anden single fra et kommende debutalbum, der udgives den 26. februar. Inden da kan vi glæde os til at der kommer en tredje single – ”Hvad savner du”. Den udkommer den 5. februar. Side 33 har fået lov at lytte med inden, og vi kan da allerede godt afsløre at der er noget at glæde sig til, og ikke mindst til et markant andet udtryk end på ”Fri Fugl”.

Der tegner sig således efterhånden et billede af en fremsynet artist, der med udgangspunkt i en solid og spændstig sangskrivning, og en sikker sans for stemning og atmosfære – om de så er sagte eller eksplosive – i den grad evner, at sætte velvalgte ord og toner på sin samtid.

Det giver derfor god mening at Frederiksberg Kommune sidste år gav ham den ærefulde pris som ’Årets Talent på Frederiksberg’ – samtidig med at Claus Hempler fik titlen som Årets Frederiksberg Kunstner. Det er et selskab man allerede fornemmer Peter Amoras godt kan begå sig i.

I kommunens argumentation skrev de blandt andet følgende:

”Prisen som Årets Frederiksberg Talent 2020 går til 24-årige Peter Amoras alias Peter Møller-Rasmussen, som er en del af START! Frederiksbergs målrettede talentarbejde. Den unge musiker og sangskriver jonglerer med brede lydflader af klangfulde elguitarer og synthesizere”.

Se her den velproducerede video, som er skudt på smukke lokationer i Danmark såsom Faxe Kalkbrud, Blåbæks Mølle og Sankt Hans Have  – og produceret af havblaa.

Video blive officielt frigivet på You Tube fredag kl. 00.00

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.