Falderebet sætter alting på spil

”Bandet stormer mod toppen af rocken med ny single”

Fotograf: Maria Fremming

Har du gået og savnet en original blanding af Malurt og Magtens Korridorer, så kommer Falderebet med et bud, der er mere end en storm i et glas vand.

Bandet er på vej med deres tredje album Solen står op, som udkommer fredag d. 3. maj 2024, hvor der er albumrelease på Hotel Cecil i København.

Albummet er det andet med besætningen Bo Bech Arvin: Vokal, Henrik Berger: Guitar, Anders Ramhede: Trommer og Jakob Lund: Bas, og det er tydeligt at de for alvor er ved at finde ind til kerneværdierne i bandet efter en succesfuld koncertturne sidste år – blandt andet som support for Magtens Korridorer, hvor Ramhede iøvrigt også passer trommerne.  

Vi har smuglyttet på det kommende album, og kan afsløre, at der er masser at glæde sig til.  Rytmisk variation, rå retorik, følsomhed og melodisk tæft. Så hvis du er til dansksproget rock, eller måske rettere støjpop, der har kant og krummer, og vid og bid, så det med at være klar når Solen står op

Det er stadig masser af ambitioner i både tekst og musik. Livets alvorligheder og forunderligheder kastes for bålet med en legende lyrisk lethed, og kvitterer med livsbekræftende nyt bag melankoliens murværk.

I dag udkommer den anden single fra albummet. ’Ind I En Storm’ er en iørefaldende og energisk forsmag. Et varmt pop-korn af et nummer, serveret i højt tempo, med et dansabelt beat og et fængende, nærmest sing-along-agtigt omkvæd.

Singlen har fået en billedside i form af en video som vi har videopremiere på her.

Udover release koncerten på Hotel Cecil spiller Falderebet her i foråret i dag hos TCB Underground i Odense og til ‘Lørdagslarm i Lergravsparken’ lørdag d. 25. maj.   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.