Fallulah klar med ‘Tits of Steel’

”Ubeskeden frigørende popmaksimalisme på Kvindernes Internationale Kampdag”

Fotograf: PRESSEFOTO af Julie Montauk

Fallulah indtager Kvindedagen med bryster af stål og et hjerte af guld. Tits of Steel er tredje single fra Fallulahs kommende album Celeste, der udkommer 2. maj – fysisk på CD og LP, og digitalt via Fallulahs Patreon-site, via bandcamp eller ITunes, men stadig ikke på streamingtjenesterne. CD udgaven vil indeholde to bonusnumre Autumn Leaves (GRETA remix) og My Love (Lydmor remix)..

Der er album release koncert på udgivelsesdagen på RUST i København, og til efterårets tager hun på stor danmarksturne, med hele 11 koncerter rundt om i landet. Derudover spiller hun blandt andet på SPOT og på SmukFest til sommer.

Men lige i dag gælder det den nye single, der er en regulær straks fængende ‘rhythm romance’, der slår hårdt og præcist på den næstekærlige måde.

You gotta have tits of steel

and a heart of gold

sex appeal and self control

experience, but don’t get old

be the boss, do what you’re told

Med Tits of Steel slår Fallulah ud med armene i et frigørende maksimalistisk poweranthem. Der er varme i rytmen, der er kraft i det store kor og frem for alt en både personlig og fælles fortælling om de umulige krav, man kan føle sig mødt af, når man lever i en kvindekrop. Tits of Steel kommer som en slags pendant anno 2023 til Dolly Parton’s “9 to 5” her på selve kvindernes internationale kampdag.

“Jeg har taget tilløb til at skrive en sang som Tits of Steel i årevis. Sangen er inspireret af mine erfaringer som kvinde og handler om hvor umulig en opgave det er at være det på den rigtige måde. Jeg har skammet mig, prøvet at bøje mig selv og skære mine hjørner af for at passe ned i kasser, for ikke at fylde for meget, for at undgå at pisse folk af, for at være “dygtig” – men det er opskriften på at blive dybt ulykkelig. Det er nemlig umuligt at opfylde alle de modstridende krav, der er til kvinder”, forklarer Fallulah og fortsætter:

”Jeg håber, at andre også vil føle sig set og støttet af Tits of Steel. Jeg har skrevet den for at sætte os fri. Jeg er færdig med at prøve at være alt på én gang og klar til at hylde det menneskelige.”

My Love Tour 2023:

28.09.23 Århus, Musikhuset

29.09.23 Frederiksværk, Gjethuset

30.09.23 København, Hotel Cecil

05.10.23 Odense, Posten

06.10.23 Struer, Folkets Hus

07.10.23 Viborg, Paletten

12.10.23 Fredericia, Tøjhuset

13.10.23 Vejle, Bygningen

19.10.23 Slagelse, Badeanstalten

20.10.23 Kolding, Godset

21.10.23 Vordingborg, Stars

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.