Felines går nye veje

”Udgiver ny EP som plakat og VR-visualizer”

Fotograf: PRESSEFOTO

I dag har trioen Felines udsendt EP’en ”I Reap What I Sow”.  Ud over den digitale tilgængelighed udkommer EP’en som en meget flot plakat, og som en 180-graders VR-visualizer. Plakaten har nederst koder til aflæsning – og der er blot trykt i 100 eksemplarer. Den syner lidt af et samleobjekt ikke mindst på grund af den kunstneriske kvalitet i såvel plakat som musik.

Foto : Felines Facebook

Felines holder release koncert i aften på Loppen – og her kan plakaten naturligvis erhverves. Bandet – der består af Ditte Melgaard på guitar, Mei-Long Bao på trommer og Asta Louisa Bjerre på bas – har til huse i hovedstaden – og har eksisteret siden 2010 – og har et enkelt album og to EP’er bag sig. Musikalsk er de ikke til at placere i en enkelt genrebås, men er nysgerrigt grænsesøgende i en simrende atmosfære af indie, rock, garage-pop og lo-fi.  

De har udsendt videoer til et par af deres singleudspil fra EP’en, og disse er så afgjort med til understrege, at Felines at mere end ’bare’ musik . De er en udtryksfuld helhedsoplevelse for folk med sanserne ude. Anbefales herfra som en potentielt navn på plakaten til Roskilde Festival næste år!

EP’en følger en struktur, der minder om ‘sorgens fem faser’. Hen over de seks numre bearbejdes et kærestebrud fra dumbstruck sorg til savn til vrede til perspektiv og accept. Her bruges vand, sten og solen som kernemetaforer: Vandets livgivende og foranderlige natur, stenens fundamentale pålidelighed og solens indflydelse og effekt på begge.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.