Flot program til PINSE ROCK i Esbjerg

"Dan Baird er tilbage i topform efter alvorlig sygdom"

Fotograf: PRESSEFOTO

På denne årstid plejer det at være lig med en solid omgang nostalgisk pop og rock på Esbjerg Rock Festival,der som bekendt har valgt at ’dreje nøglen om’.

For at undgå at alt for mange går rundt med abstinenser prøver spillestedet Tobakken i Esbjerg at kompensere lidt med PINSE ROCK, en mini indendørs festival, der starter mægtigt ud allerede fredag 7. juni med en koncert med det traditionsbundne amerikanske sydstatsrock band Blackberry Smoke og dagen efter fortsætter festlighederne på Tobakkens to indendørs scener med fem artister – fra Danmark kan man opleve The Blue Van og The Name Of Motown, fra Tyskland den internationalt anerkendte Gary Moore inspirere guitarist Henrik Freischllader med band.

Fra USA kommer den spændende soul/blues diva Nikki Hill, samt den tidligere Georgia Satellites frontmand Dan Baird og hans mindst ligeså kompetent rock og rullende “Homemade Sin”.

Dan Baird er tilbage efter et alvorligt sygdomsforløb, hvor han kæmpede med leukemi. Men det så sandelig ikke kun for at lufte fordums bedrifter han kommer, han kommer også med et helt frisk album i bagagen. I fredags udkom albummet  ”Screamer”, som viser en kunstner, som på ingen måde hviler på laurbærrene, mens som i den grad stadig har pulserende
rock i blodet.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.