For Those About To Rock ……..

“The Sandmen giver intim koncert på 'genoplivet' rockklub”

Fotograf: Brian Selander

Siden at landets førende rockklub HIGH VOLTAGE i hjertet af KBH genåbnede den 09. oktober med et udsolgt brag – og iøvrigt kunne melde ud at der nu er håb om overlevelse på baggrund af de seneste tiltag omkring diverse hjælpepakker – er der i den grad skruet op for volumen igen – og rockfolket har bakket op til den ene koncert efter den anden, i en grad som man kun ser når vi taler om ægte kærlighed.

Og den rå og redelige rockklub kan rent faktisk fungere – på og til trods – og det er nu også fastslået at både rockmusikken og publikum rent faktisk kan overleve og fungere, selvom det hele må indtages med begrænset plads kapacitet og uden at røven rykker sig fra fasttømrede siddeplads – for når bare rocken rykker, så …. ja havde det hele været sket i 1967 i hippie tiden var der vel bare blevet lavet et slogan, der havde fået det hele det at blomstre – sådan noget i stil med “SID BARE NED – ROCKEN ER STADIG FOR FED”.

I starten bestod programmet primært af koncerter med nogle af landets mest populære jam-band, men efterhånden kan publikum også begynde at glæde sig til at opleve nogle original bands – blandt andet et par af vort lille lands mest seje og bedst rykkende rockbands.

I sidste uge blev der annonceret koncert med Shotgun Revolution den 12. december, og billetterne til den koncert blev revet væk.  Forståeligt nok – for at tænke sig at se det band – så eksklusivt – med kun 65 andre! Det må forventes at blive en af de oplevelser, der lagrer sig som et unikt og varigt minde.


Samme forventninger må man have til den koncert som High Voltage netop har annonceret med The Sandmen selvsamme spillested den 26. november kl. 19.30. Så også der skal man nok være ekstraordinær hurtig hvis man vil sikre sig en af de 66 billetter á kr 285. De sættes til salg fra torsdag d. 5. november kl. 12:00 via billetto.

Vi siger bare – SIKKE ET SCOOP! Det er vel bare at bukke og takke – og på rockmusikkens veje konstatere – High Voltage – WE SALUTE YOU!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.