Fra Mezzoforte til solokarriere i godt selskab

”Gulli Briem har samlet lidt af et drømmehold til aktuel Danmarks tour”  

Hvad skal man dog bruge tiden på når nu havefesterne er forbi for i år, og der endnu er en måned til at man kan få sit funky fusionsjazz fix mix, når islandske Mezzoforte igen gæster Danmark den 9. og den 11. november med besøg i henholdsvis STUBhuset i Støvring, og Portalen i Greve.

Jo, man kunne i de kommende dage f.eks. tage ud og tjekke, hvad det er at Mezzofortes mangeårige – men nu tidligere – trommeslager Gulli Briem har gang i med sin nye supergruppe All Star Funk.

Gulli Brium var indtil han i foråret valgte at forlade bandet, for at fokusere på en solokarriere, en sprudlende og altid væsentlig del af rygraden i Mezzoforte, som han var med til at danne tilbage i 1977. Han er samtidig en af de mest brugte sessionsmusikere i hjemlandet, og har derudover arbejdet med flere forskellige internationale kunstnere som f.eks. Steve Hackett, Madonna og Trine Rein.

Med hans nye All Star Band kan publikum forvente en farverig musikalsk aften, hvor der fortolkes kompositioner fra diverse legendariske jazzrock artister samt gives prøver på Gullis egne originale kompositioner fra både hans solokarriere og nogle af hans personlige Mezzoforte-favoritter i andre arrangementer.

Bandet han har med sig består af Aske Jacoby på guitar, Christian Douglas på bas, Ari Bragi Kárason på  Trompet, og Christian Douglas på bas, og ifølge Aske Jacoby så er opskriften allerede klar; ”Vi spiller højt og hurtigt – noget af tiden”.

De optræder i dag den 11. oktober på Karosserifabrikken i Helsingør, i morgen på Baltoppen i Ballerup, og den 14. oktober på Tobaksgaarden i Kulturhuset i Assens.

Nedenfor et eksempel fra den norske udgave af All Star Funk.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.