Friske bud, hjerteblod og bid på “Nordic” spillelisten

”Se videoer til nye playlistenumre med MAWIC, Paratstart, Tele Rouge, Anne Mette & Tomas, Joyce, Conny Bloom, og Jesper Binzer”

Fotograf: Henrik Hildebrandt

Sidste søndag lancerede og omtalte vi vores seneste Spotify playliste ”Solfaktor 33” – med 34 numre, der bare dufter af sommer, sol og velbehag på øregangene.

Det betød nu ikke at vi ikke opdaterede vores andre lister. For dels var der en del numre, der overgik fra ”Nordic” eller ”Rest of the World” listen og dels stod der igen urimeligt mange gode numre på vores interne ”bobler” liste i forhold til at komme ind på listerne – ikke mindst på vores lange ”Nordic” liste – med hele 169 forskellige artister.  

Som nævnt overgik mange til ”Solfaktor 33” listen – og det gav plads til en masse nye navne vi slet ikke har haft på listen før – ret spændende navne i vidt forskellige genrer og musikalske forgreninger. Der er ikke meget der er skabt efter skabeloner her!  

Det er sådan set bare at starte fra en ende af – men MAWIC, Paratstart, Tele Rouge, Anne Mette & Tomas, Joyce, og Conny Bloom – forkæler dig også med en video – ligesom vores konge af far-rock Jesper Binzer gør det.

Og ellers er det bare at gå på opdagelse – du kan mødes af den reneste og fineste pop fra Lars DK & Line Krogholm, fængende formfuldendt pop fra Norge fra henholdsvis Paper Dog og med LIIVE, drømme-pop fra Belau & Kirstine Stubbe Teglbjærg eller skov-folk med jazz-noter fra Out Of The Woods,  dramatisk og atmosfærisk alternativ-inde-rock fra Harpy, alternative roots fornemmelser fra Kajsa Vala i samarbejde med Sune Rose Wagner eller fra Helene Bak sammen med Mikkes Bøggild, sangskriver orienteret roots-pop fra Signe Trylle, sjælfuld svensk pop fra Victor Leksell eller Viktor Olsson, smittende gospel-pop fra Jasmin Gabay, singer-songwriter-rap fra Angående Mig, elektronisk nærgående rock fra Oscar27, elektronisk hjertebankende luksuspop fra Filippa eller Johan Kolstrup, eller letlevende sommerrock fra The Blue Van for ikke at tale om ”Stomp Blues” fra Melissa Inya, der endelig har fået volden ud af sit system, og det ved at skrive en tryllebindende stærk sang om den vold hun var udsat for i et tidligere forhold.

Et at årets foreløbigt stærkeste singleudspil fra en sangerinde, der med en vokal ud det sædvanlige i den grad fortjener meget mere opmærksomhed. Ikke mindst fordi det fornemmes at hun kan det der med at bryde grænserne imellem jazz, blues og soul, så det føles som en samlet helhed.Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.