FRIT LEJDE – åben dit musikhjerte!

"Hvem af Side 33’s læsere er blevet godt og grundigt musikalsk nyforelsket – og i hvem?"

Fotograf: Patrick Qvarnström

Her i weekenden udkommer ”NYHEDSBREV 02 – AUGUST 19”, som sendes til medlemmer af ”Fællesskabet Side 33”. I hvert nyhedsbrev har vi et eksklusivt interview med en kunstner, der får fem aktuelle spørgsmål – og fem spørgsmål, som går igen fra måned til måned.

Et af dem lyder –  ”Hvornår er du sidst selv blevet godt og grundigt musikalsk
nyforelsket – og i hvem?”

Denne måneds interview er med Frederik Schnoor fra Freddy & the Phantoms og Beefeaters. Og hans svar var –

”Jeg er pt. meget vild med guitaristen Roy Buchanan, som havde sin storhedstids i start 1970erne – det kan ikke siges at være nyt – men det er nyt for mig… fantastisk soul’et spil”

Vil du læse resten af interviewet – hvori han blandt afslører en fortid som protestsangskriver sammen med Annika Aakjær – ja, så er det med at blive medlem af ”Fællesskabet Side 33” inden weekenden – så kvitterer vi også med at sende ”NYHEDSBREV 01 – JULI 19”.

Og ellers så lad os her i tråden høre fra alle Jer læsere hvis I også i løbet af sommeren er gået og blevet musikalsk nyforelsket! Det sker jo – redaktøren ham selv – er f.eks. gået hen og blevet ramt noget så eftertrykkeligt af svenske David Ritschard (se foto og video) – der i år udgav albummet ”Brobrännaren” – men mere om det senere!   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.