From royal to rock

”SIDE 33 fotograf har været en af kongehusets foretrukne fotografer i en årrække"

Fotograf: Pressefoto

SIDE 33 har vi altid været bevidste om at et billede ofte kan fortælle mere end tusind ord. Derfor har vi altid haft fokus på at samarbejde med dygtige og passionerede fotografer, heriblandt Henrik Hildebrandt, der i år har 45-års jubilæum som professionel fotograf.

”Min passion er at forevige øjeblikket i en verden af billeder”. Sådan sætter Henrik Hildebrandt selv ord på sit valg af profession . Og skal vi ikke bare kort og godt konstatere, at hans mission virker til at være mere end bare lykkedes.

Henrik Hildebrandt har fotograferet til koncerter, behind the scenes, til gallapremierer, til events, sportsbegivenheder samt ikke mindst taget billeder af de kendte og royale. I mange år har han f.eks. været en af de få udvalgte fotografer, der blev indbudt i forbindelse med dronningens nytårstale, ligesom hans billeder er brugt i utallige royale årskalendere.

Det lange virke kan man høre nærmere om den 21. februar 2024 når han i Amager Bio tager publikum med på en rejse i musikkens verden fra 1979 til 2023, centreret omkring egne oplevelser som fotograf tæt på musikerne og de kendte. Sammen med den anerkendte guitarist Michael Denner (Mercyful Fate, Denner’s inferno m.fl) vil de fortælle røverhistorier og give et anderledes indblik i musikverdenen.

Henrik Hildebrandt har udgivet to bøger – en om musikken ’The Stars are out tonight’ (sammen med forfatter Thomas Vilhelm) og en om kongehuset ”Kongehuset i det nye årtusind”.

Den sidste – en ægte bladre bog for royalister – er der i dagens anledning et godt tilbud på til kr. 199,- kr. Bogen kan bestilles direkte hos Henrik Hildebrandt via hans Facebook side eller hans hjemmeside https://henrik-hildebrandt.dk/

“Min Passion er at forevige øjeblikket i en verden af billeder”

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.