Glædelig jul

"Nyd julen med alternativ original julemusik"

Fotograf: Sidse Andersen

Vi håber at du har nydt at følge med her på siden i året, som snart er gået, også selvom vi langt fra har kunnet nå at skrive om lige så meget, som vi havde ønsket og håbet.

Mængden af musik har været overvældende. Det er den sådan set også her i december, hvor vi i det offentlige rum og på landets public service radiostationer, dog ligesom resten af året, ofte blot hører på gentagelser af det velkendte fra de allerede kendte.

side 33 har vi altid hyldet bredden, rummeligheden og diversiteten.

Derfor har vi lavet en playliste på Spotify med 26 numre, som du med garanti endnu ikke har hørt til smertegrænsen her i december.

Som en lille hilsen mod nye tider har vi kaldt den “ALL THAT … originalt julemusik”

Find den her:

Med håbet om at den må den bringe alternativ musikken nydelse på øregangen i de kommende dage skal der lyde et stort HO HO herfra X-Mads og hans mange fantastiske hjælpere.

Hvis du følger #side33musik på instagram har du jo nok opdaget de hyggelige og levende illustrationer bag hver dags låge her i december. De er tegnet af Sidse A., der er tilknyttet Galleri Bopa, der er en sammenslutning af 7 forskellige kunstnere, der deles om et hyggeligt lokale lige ved Bopa Plads på Østerbro i København. Du kan også se mere af hendes streg på instagram via tagget Antistytte.

Side 33 siger tak for samarbejdet, og ser frem til at finde ud af hvordan musikåret 2024 tegner sig.

Foto fra Galleri Bopa

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.