Glædelig og alternativ jul på ”Cafe Halleluja”

”Ole & De Navnløse byder på original julemusik med kærligheden til rocken i behold”

Fotograf: PRESSEFOTO

Det er aldrig helt lige til at sætte ord på alt det skæve. Det formår Ole Hansen dog så ganske glimrende i flere forskellige sammenhænge, hvor han agerer stenbroens stemme – ikke mindst som vært på forskellige programmer på den altid tændte og nysgerrige Vesterbro Rock Radio.

Hans seneste projekt hedder Ole & De Navnløse, hvor han kan få konkret afløb for at han altid har en god historie og en sang oppe i ærmet. Det har resulteret i foreløbig to EP’er. ”Lyset brænder ud” udkom sidste år og blev i år fulgt op af ”Københavner ramasjang”, hvor især nummeret “Strassen” bider fra sig.

To EP’er med uforfalsket og simpel rock, med nogle af de samme ingredienser og virkemidler, som før af brugt af navne som Frede Fup, Magtens Korridorer, Kim Larsen, Otto Brandenburg og Dan Turell.

Ole Hansen er ikke ligefrem nogen stor sanger, men han er i den grad en autentisk og ægte formidler af rockens fandenivoldskhed, punkens rastløshed og energi, og ikke mindst storbyens puls. Når han er bedst kan han sådan set godt minde om en stenbroens svar på en Lou Reed på humørpiller.

I dag har Ole & De Navnløse så udsendt julenummeret ”Café Halleluja”, der leger med tanken om at Julemanden opsøger byens baggårdspumaer, lige der hvor hjertet er, nemlig på værtshuset. Her fra foldes historien ud, som et dejligt anderledes bud på en ny julesang, der er ganske let at skylle ned – og rent faktisk kalder på en omgang til.

Singlen er udkommet digitalt og der er samtidig udsendt en video, som er optaget på Jernbanecaféen i Reventlowsgade lige overfor ”den slemme” udgang af Hovedbanegården.

Jeg tænker bare. Hvad skal vi egentlig fremover med J-Dag, når der nu er O-dag at gå efter på Cafe Halleluja?

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.