Gode nyheder fra NELLO

”Det perfekte hold samles på landevejen i 2022”

Fotograf: Maria Fremming

Tidligere på året udsendte sangeren, sangskriveren, musikeren og bookeren Nello – der tidligere har udgivet et par album under bandnavnet Nellovator, og ellers i folkemunde nok mest er kendt som bassist i Johnny Madsen Band og Grarup Allstars – sit første solo album med titlen ”Perfect sense”. En samling af tilbagelænede melodiske kærlighedssange, der blev båret af akustisk guitar, en behagelig enkelhed, og erfaringer fra et levet liv.

Her på siden skrev vi om albummet blandt andet følgende :

”Kærligheden til musik og selve livet bærer soloalbum hjem i god behold”

”..albummet efterlader et flot og harmonisk indtryk og et ærligt aftryk fra en sangskriver og sanger, der tydeligvis har noget relevant på hjertet, og en erfaring, der er værd at lytte til.”

”Også på albummets nok absolut stærkeste nummer “We’re All Lost Somehow” viser Nello, at det var det helt rette valg at disse sange fik sig et liv – og et hjem på et album. Her leverer han indlevelse, nerve og nærvær på et tidløst lydende nummer, der er født med eviggrønne kvaliteter. Et nummer plukket til øverste hylde.”

Netop det sidstnævnte nummer har Nello netop udsendt en helt ny og stemningsfuld video til:

Pladen er generelt blevet ganske godt modtaget, og det har naturligt givet efterspørgsel på at høre albummet præsenteret LIVE.

Men når man gerne vil have folk som Palle Hjort (Peter Sommer, Poul Krebs, Bull & Hjort o.m.a), Søren Jacobsen (Sing Sing Sing m.fl.), Per Kolling (Kenn Lending, Jacob Venndt m.fl.) og Morten Rune (Red Handed Five, Ellie, Big Creek Slim) samlet som sit band, så kræver det planlægning i god tid, hvis kalenderne skal mødes.

Men det er lykkedes, og lige præcis det hold har nu ryddet kalenderen for sammen at kunne tage ud til diverse spillesteder fra midten af april 2022 – og to uger frem. Tour planen er endnu ikke fastlagt.

Men mon ikke de kommer godt rundt i landet, så så mange som muligt kan få muligheden for at opleve det – der på papiret – ligner perfekte hold af musikere, give nogle altså forholdsvis få og derved eksklusive koncerter, hvor vægten selvfølgelig vil blive lagt på det nye album. Der vil dog samtidig også tages nogle tilbageblik på de to første Nellovator album, “Set It Free” og “Life Is Good”.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.