Guitarhelt og fotograf klar med billeder og røverhistorier

"Michael Denner og Henrik Hildebrandt kan opleves i Amager Bio i aften"

Fotograf: PRESSEFOTO

Fotograf Henrik Hildebrandt vil være et velkendt navn hvis du har fulgt med her på Side 33. Fra starten har han leveret fotos fra især koncerter og diverse events. Inden da lavede han blandt også en udstilling i København under titlen ”From royal to rock”, der i den grad afspejlede han spændvidde som fotograf. Han har nemlig både være tæt omkring kongehuset og helt tæt på de største koncertbegivenheder, og derudover fotograferet til gallapremierer, events, sportsbegivenheder samt taget billeder af de kendte.

Som fotograf har han siden 1979 med ordentlighed, integritet, og professionalisme gået efter at forevige øjeblikket i en verden af billeder.

Henrik Hildebrandt har leveret fotos til utallige danske og udenlandske medier, udover SIDE 33, f.eks. Gaffa, Vi Unge, PS Media, Nordica Metal Magazine, og TJECK Magazine.

Til foredraget den 21. februar 2024 kl. 20 byder Hildebrandt på en rejse i musikkens verden fra 1979 til 2023, med sine oplevelser som fotograf tæt på musikerne. Sammen med den kendte guitarist fra Mercyful Fate Michael Denner vil de fortælle røverhistorier og give et indblik i musikverdenen, der bestemt ikke har stået stille i årene, der er gået.

Henrik Hildebrandt vil vise billeder af store danske og udenlandske musikere , og knytte gode personlige historier til – f.eks. om dengang vi var noget lettere at komme helt tæt på de enkelte artister, og til tider få dem hjem til en fotosession. Og han har indfanget de fleste, men mon ikke han kommer rundt om møderne med f.eks. Thin Lizzy, Johnny Cash, Frank Zappa, Pretty Maids, Gasolin, Aqua, Toto, BB King, , Gasolin, Rolling Stones, Michael Jackson, Alice Cooper, King Diamond, Metallica, Dizzy Mizz Lizzy, Volbeat, og Johnny Deep.

Det vil til foredraget være muligt at kunne købe tryk af udvalgte foto (13-x8) samt hans to bøger ’The Stares are out tonight’ og ’Kongehuset i det nye årtusind.’

Der er gratis adgang hvis du er medlem af Musikforeningen 5-øren.

Diverse Henrik Hildebrandt fotos

Henrik Hildebrandt og Lars Ulrich ved Carl Prisen

Michael Denner ved hans pladebutik Beat Bop

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.