Guitaristen Søren Andersen udgiver en drøm af et album

"Singlen ”City of Angels” – udkommer i dag - se video"

Fotograf: PRESSEFOTO

Musikernes musikere. Sådan nogle er der i de fleste lande. Dem der bliver hevet i fra alle sider indenfor musikbranchen, fordi man ved at de altid leverer den vare man efterspørger – og så lige lidt til – fordi de kan.

Indenfor guitarister  var Steve Lukather fra Toto  i mange år et godt eksempel i USA, og i de senere årtier er den for nyligt Danmarks aktuelle Doyle Bramhall II også et godt eksempel. De typer har vi også herhjemme – og endda nogle, hvor efterspørgslerne i høj grad også kommer fra udlandet. Sådan en er Søren Andersen. Guitarist, producer, studieejer m.v. Han er folkeligt mest kendt som en del af Electric Guitars, og som en fast sideman hos Mike Tramp, og en samarbejdspartner med Jesper Binzer.

De senere år har han turneret verden rundt som guitarist hos den tidligere Deep Purple-sanger Glenn Hughes, og her spiller han riffs, licks og soloer til de gamle klassikere og er også er at finde på Glenn Hughes-soloplade ‘Resonate’ som guitarist og co-producer. Og det har selveste Joe Satriani himself bemærket – og rost i stærke og direkte vendinger.

Og netop Joe Satriani er en mand man ikke kan undgå at skænke en tanke når man hører ”City of Angels”, der er første single fra et instrumentalt guitaralbum, der udkommer til efteråret og får titlen ”Guilty Pleasures”.

Søren Andersen ved godt selv, at det ikke ligefrem er i tidens puls eller ånd, at udgive den form for album – men han kan ikke lade være. Det er en gammel drøm, der skal udleves, og han lover at han alle hans 26 bedste guitartricks er med! Og når man samtidig er kommet i en position, hvor man kan få navne som Glenn Hughes, Red Hot Chili Peppers-trommeslageren Chad Smith, og Ida Nielsen med ind over, bare for at nævne nogle enkelte af den stribe gode navne, der hjælper til på albummet, så er det vel helt i orden at være umoderne. Det bliver det næppe mindre fedt af.

Førstesinglen lover godt – og kunne måske godt antyde, at Søren Andersen rent faktisk har skabt en drøm af et album.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.