Håndplukket festival forkæler med ambitiøst program

”Penny Police, M. Rexen og Kops danner fortrop i tætpakket program”

Fotograf: Maria Fremming

15. og 16. november afholder spillestedet MantziusLive i Birkerød en 2-dages festival med håndplukkede kvalitetsmærkede navne fra et vildtvoksende vækstlag, der giver plads til at smag og behag kan være noget så forskellig.

Der er både nogle mere uprøvede lokale talenter, og så rutinerede navne som Penny Police og Where Did Nora Go, som allerede har gjort sig bemærket i udlandet – og med slidstærke album. Hver især med deres personlige bud på grænseløs forløsende og frigivende drømme-pop.

Derudover byder programmet på to af tidens mest originale og særegne artister – nemlig den prisbelønnede kulturelle globetrotter og showman M. Rexen og den unge soul-smægtende sanger med de prangende pop-hooks KOPS.

Men går det som det plejer på lignende up-coming festivaler vil det måske nærmere være nogle af de mere ukendte navne, der leverer den største øreåbner af en oplevelse. Et bud kunne f.eks. være Lyla Haifa og hendes emotionelle sfæriske drømme pop.

Det kan også ende med at det bliver det svenske You Tube fænomen Korantemaa, der stjæler billedet. Med sit ekstreme nærvær og hendes signifikante stemme har hun allerede samlet over 200.000 følgere på YouTube, og på den store og anerkendte Reeperbahn Festival 2019 beviste hun efter sigende, at hun har noget at have den massive hype i.

Man må i sandhed sige, at der er nok at komme efter for det nysgerrige musikhjerte, og så for en helt og aldeles beskeden 100 krone for et 2-dages festivalpas!

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.