Hand Made Music på hitlisten

”Hele syv Tønder Festival artister er på ugens officielle vinyl salgsliste”  

Fotograf: Rene Bode

Tønder Festivalen har man igennem mange år haft muligheden for at besøge pop-up musikbutikken Millstream Records, der blandt andet har solgt aktuelt musik og merchandise for en stor del af  festivalens optrædene artister.

Ofte kan man så møde artisterne, når de efter koncerterne komme forbi butikken til en snak og eventuel en signering af et pladeløb.  

Foto: Rene Bode

At det har været et populært tiltag har ikke været nogle hemmelighed, men det er nu alligevel lidt overraskende at salget fra Millstream i år har afstedkommet at hele syv Tønder Festival aktuelle artister er stormet ind på Top 40 listen over ugens mest solgte LP’er i Danmark.

Joshua Ray Walker endda i Top 10 med hans nye anbefalelsesværdige album ”What Is It Even”.

Foto: Mads Kornum

Folkeklubben optrådte jo med en surprise koncert i Jam Teltet , og gav så deres ekstra nummer uden for Millstream. Et klogt træk. For mon ikke det har været med til at sikre at deres nye album ”Mere end en klub” er tilbage på salgslisten, hvor de i øvrigt tidligere har ligget nr. 1.

Ud over Walker og Folkeklubben var pladesalget også kommet i fulde omdrejninger for Buffalo Nichols, The Mary Wallopers, David Ramirez, Baby Bid A Bad Thing og Blackberry Smoke. Se den fulde liste på hitlisten. nu

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.