HANDMADE MUSIC – TRE STORE LIVE ANBEFALINGER

"Denne uge har flere unikke live oplevelser i vente"

Fotograf: PRESSEFOTO

Mens vores musikoplevelses-korrespondent Kurt Baagø drager mod Spot Festivalen, tager chefredaktør Mads Kornum lyttelapperne med rundt på Sjælland, til tre koncerter, som man roligt kan have endog store forventninger til.

Torsdag gælder det amerikanske Rod Melancon på Bartof Station på Frederiksberg. Det er hans første besøg i Danmark, og han kommer med et dugfrisk sydstats-rockende album med country feeling i bagagen.  Han har allerede spillet flere job i Sverige på den igangværende tur, og det er lutter begejstrede meldinger, der kommer derfra. Nogle mener sågar at
have set en potentiel afløser for Tony Joe White og Tom Petty! 

Som bonus er australske Steph Grace tilføjet som opvarmning. Hun har for nylig med stor succes været på tour som support for landsmanden Passenger, og er tydeligvis en sangskriver, der med sin stemme og personlige sangskrivning  har potentiale til meget hurtigt at vokse ud over en scenestørrelse, som den på Bartof.

Det samme kan man sige om den mere etablerede engelske Danni Nicholls, der fredag på Gimle i Roskilde, tager hul på en Danmarksturne, der indeholder hele syv koncerter, hvoraf de fire en med hendes forrygende danske band. Hun er her i
anledning af hendes nye nature-americana album ”The Melted Morning”, der både fra Side 33 og internationale medier har hentet velfortjent ros.  Med band bliver det hele så lige en tand mere roots og loose, og kærligheden til navne som Bonnie Raitt og Randy Newman træder mere igennem.

Endelig er der besøg af australske The Black Sorrows i Portalen i Greve. De spiller deres første koncert i Danmark siden 1989, hvor de gæstede Musikcaféen i København. Bandet er centreret omkring sanger og sangskriver Joe Camilleri, der har noget nær legende status i hjemlandet, hvor han med rette ofte er blevet sammenlignet med Van Morrison. Fakta er i hvert fald at han evner at forene rock, blues, og soul på et niveau, som denne skribent her 30 år senere kun siden har oplevet fra ret få andre kunstnere.   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.