Hele tre nye bud på danske hitsingler med rocken som DNA!

“Fyld Fredag den 13.12 ud med uhyggelig fed rock til øregangen”

Fotograf: Brian Selander

I dag udkommer den anden single ”Freedom Is A Prison” fra det kommende album “A Universe From Nothing” fra Freddy and the Phantoms. Et særdeles effektivt nummer på 3 minutter og 15 sekunder, som masser af melodisk 70’er lyd og et råt og rykkende shuffle rock beat.

Man begynder efterhånden af forvente A Real Hell of a Hot Album fra Frederik Schnoor og hans velspillende kammersjukkere.

Inden for den mere regulær rock er det også glædeligt at mørkemændene og støj-rockerne fra Ring Them Bells kravler ud deres hi med singlen ”Ringo”. En absolut vanedannende lille sag, der på blot 2 minutter og 40 sekunder, sætter dig i en progressiv psykedelisk stemning og får dig til at lede efter både din The Rolling Stones jakke, din Rickenbacker luftguitar og drømme dig tilbage til dit George Harrison hår og ellers bare udbryde et lettelsens primal skrig. Ring Them Bells er tilbage – og måske bedre end nogensinde? Ihvertfald et nummer – der som forsmag på et kommende 2020 album – i den grad er en glubende appetitvækker.    

Men mens maven rumler så man ikke kan få ørenlyd, så kan man skrue op for de charmerende The Billy Surfs, der i år har fået udbredt en energifyldt surf-rock på den musikalske bredside herhjemme. Deres moderne take på surf rocken er i den grad spændende og springfyldt med breaks, beats og selvfølgelig masser af guitar.

De har i år udsendt EP’en ”Shut Up” – men har åbenbart ikke selv hørt efter for nu er de klar med en ret så overraskende ny single – en fintformet fri fortolkning af Billie Eilish nummeret ”Bad Guy” – og kan den ikke få dig i omdrejninger en fredag aften, så skal du vidst have gang i en hjertestarter.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.