HIP HURRA – der er ny single og video fra Sonja Hald

For Søren og alle andre - en ny klassiker er født"

Fotograf: Brian Selander

Kender man til Sonja Hald på forhånd, så bekræftes man i at de – og ikke mindst sanger og sangskriver – Jonas Dahl– har en af landets mest originale og samfundsfavnende og bidsk beskrivende stemmer i dansk pop-rock. Vi taler om en ny generations svar på Steffen Brandt og Allan Olsen. En begavelse. Så er det sagt.

Og hvad er så mere passende end at Sonja Hald giver os alle en lille gave en fredag i november, og leverer en helt ny fødselsdagssang, der naturligvis sender kærlige hilsner og referencer til den bedste danske fødselsdagssang af dem alle – ”Hip Hurra det min fødselsdag” – skrevet af Tommy Seebach og Keld Heick tilbage i 1982.

Det på tide med et godt supplement – en værdig makker – til denne moderne, men dog efterhånden, modne klassiker, og det med en sang, der måske også lige vinkler livets (barske) realiter lidt anderledes end gode gamle Tommy og Keld. Derfor er den korte titel “Fødselsdag” også noget så velvalgt.

Så den her går ud til gud og hver mand og kvinde og barn, lige fra nu og til alt evighed – og i dag særligt til Björn Söderqvist, manden der altid er i fulde omdrejninger med antennerne ude i  sin – mere end righoldige – pladebutik Blue Desert i Malmø. Han kan altså i dag – den 15.11 – med god samvittighed se tilbage på alt hvad han har opnået, og begået for menneskeheden -ikke mindst dem med de største musikhjerter.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.