Hit med ønskesedlen – Del 1

”Koncerterne står i kø - og banker på som den gode oplevelsesgave"

Fotograf: Maria Fremming

Hvem kender ikke presset på at nå at få ønskesedlerne færdige. Det er måske lidt lettere at nå, når man nu ved at julen er musikhjerternes tid. Der er så dejligt mange spændende stjernestunder at gå og drømme om til næste år – og i et bredt udvalg til både små og større pengepunge.  

Vi har her samlet nogle arrangementer, som vi tænker bør kunne bringe glæde og lykke i det nye år. Ikke mindst hvis man som modtager tilhører den del af befolkningen, der rummer en kærlighed til gode musikalske folk med fokus rettet mod hand made music i alverdens forskellige afskygninger.

Allerede den 04.01 kan man både have givet en god gave og støttet en god sag til arrangementet ”Rock for hjemløse”  med solide navne som Tim Christensen, Sanne Salomonsen, Michael Falch, Patrick Dorgan og ikke mindst Electric Guitars på plakaten. Flere navne vil følge.

Fra den 29.01 til 08.02.20 kører en spændende musikalsk karavane under navnet ”Chuck Berry Tribute” landet rundt for at levere en koncertrække til ære for legenden om Chuck Berry. Og lægger man alle de skønne danske kunstnere – Mike Andersen, Billy Cross, Ester Brohus, Michelle Birkballe, Mek Pek – og deres The Hail, hail rock’n’roll band med Jan Mols, Erik Lodberg, Jakob Skytte, NO Thorning, HC Erbs, Ulrik Bust, Zenia Madsen, og Susanne Kristensen – sammen, så er vi ret så sikre på at de nok går Chuck Berry mere end til sokkeholderne.

Andre spændende fortolkere er den helt ny sammensatte soul- og gospel gruppe – Soulmisison – der består af Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson, og de har sat sig for at vise at den ægte x-faktor og de bedste melodier mærkes bedre i virkeligheden end på TV.  De tager på ”A Gospel Experience” tour og foreløbig er der offentliggjort koncerter den 05.03 i Hellig Kors Kirken i Jyllinge ved Roskilde, 10.03 i Christianskirken i Fredericia, og den 15.03 i Sønderborghus.  

Nogenlunde samtidig starter Berlev’s Rock’n Roll Hotel deres tour, hvor de skal rundt og præsentere deres nye album ”Close to the Line” – der udkommer den 29.11.19. Og kan de leve op til den uforfalskede og usminkede rock, de med den fabelagtige sanger Esben Hegelund præsenterede på seneste tour, så er der noget at se frem til.

Det er er der med garanti også når Isam B fra 17.04 til 03.05 giver 12 koncerter, hvor han præsenterer nye sange på dansk, og ser tilbage på hans efterhånden legendariske debutalbum ”Institution” fra 2007, der jo blandt andet indeholdt ”I Danmark er jeg født”.  

Den amerikanske blues/soul gruppe Southern Avenue – der i år udsendte det kritikerroste album ”Keep on” tager på en mindre DK turne, og kommer fordi Fermaten i Herning den 10.03, Portalen i Greve den 12.03 og på Kulturhuset Pilegården i Brønshøj den 16.03.

Også David Ramirez ser ud til at være blevet glad for Danmark siden hans besøg sidste år på Tønder Festival, og han vender tilbage med roots/rock på første klasse når han den 22.05 spiller på Posten i Odense, dagen efter på Fanø Vesterland, den 24.05 på Train i Århus, og så den 25.05 i Amager Bio.

Derudover har koncerter som de efterfølgende fået Side 33 til at spærre øjne eller ører op –

18.01 – True Lies feat. Richard Lindgren & Cicci Landén (SVERIGE)– Bartof Station, Frederiksberg – (ROCK’N ROLL)

21.01 – Sturgill Simpson (US) – Vega, KBH (country/rock).

01.02 – ROSKILDE ROCK GALLA med Dieters Lieder, Agathorn og Effy & ElitenGimle, Roskilde  

12.02 – Ian Noe (US) – Vega, KBH. (Folk).

23.02 – Joe Nolan (CA) & Dylan Earl (US) – Barfof Station, Frederiksberg. (Roots/Rock + Country)

26.02 – Özgur + AySay (DK) – ALICE, KBH (World).   

04.03 – Girl Ray (UK) – Ideal Bar, KBH (Synth-pop).  

05.03 – MaidaVale (SVE) – Stengade, KBH (Blues/rock).

09.03 – The Marcus King bandVEGA, KBH (Blues/rock).

13.03 – A solo acoustic evening with Richard Marx (US) – VIFTEN, Rødovre (soft-pop/rock).

17.03 – Lloyd Cole (UK) – Bremen. KBH (rock/pop). .  

17.03 – The Script (IR) – TAP1, KBH.

05.04 –Jesse MalinVega, KBH – og dagen efter DEXTER i Odense. (ROCK).

24.04 – Ron Pope (US) – Hotel Cecil (Rock/pop) .  

02.05 – Venice (US )– Amager Bio (Soft-rock).

12.05 – The Lone Bellow (US) – Amager Bio (folk-roots-rock)

15.05 – Dissing , Las & Cross BandKULTURIUM i Ishøj (folk-rock)

16.05 – Yes (US) – Kulturværftet – Helsingør (Prog-rock) .

20.05 – Los Lobos (US/MEX) – Amager Bio

29.05 – Big Country (SCO) – Train, Århus.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.