HUGORM tager på disko-release-fest tour

”Jæs Sir! - debut EP ude – og det samme er to videoer - se dem her”

Fotograf: PRESSEFOTO

Som tidligere nævnt har Simon Kvamm sat Nephew, De Eneste To og sin solokarriere på P-Plads – og kastet sig ud i et nyt band projekt HUGORM.

Debut EP “Folk skal bare holde deres kæft!”er udgivet digitalt i dag – og kan høres på en streaming tjeneste nær dig. Seks stålsatte sange med synthflader, støjguitar og effektive effekter – bider på hver sin måde fra sig – og viser nye og anderledes sider af Simon Kvamm såvel på tekst og lydsiden, som er skabt i tæt samspil med Morten Gorm og Árni Bergmann .

EP’en blev af Simon Kvamm præsenteret med ordene :

HUGORM er lyden af en knallert 45, der møder en kamel på stranden ved Vesterhavet: koldfronts keyboards, blæsende bastante beats, den rockede rastløshed og så naturligvis det maleriske melodiøse”.

Det måske så ikke helt de billeder denne skribent danner på nethinden – men fakta er – at man på den danske musikscene rent faktisk ikke rigtigt hørt noget lignende. Og det er ment som en ros. For det er fedt det her. Mærkes både som et nyrestød , en hjertestarter, et opkast og venlig hilsen med tæt forbindelse til både hjerte og hjerne. Det klæder Simon Kvamm, at levere et seriøst – men stadig kreativt og blomstrende – tekstunivers, der takket være den bombastiske og mørktonede servering føles særdeles vedkommende i en verden af virvar, vagtsomhed, voldsomhed og heldigvis også velment venlighed.

I dagene 31.01-01.02 tager de på tur rundt til diskoteker i Esbjerg, Haderslev, Slagelse og Helsingør – og præsenter EP’en med et DJ sæt på 20-25 minutter.


Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.