Hvad ka’ vi li’? – Jazz-Broderi!

”Alberte Svenningsen har udsendt en mavepuster af en drømme debut"

Fotograf: PRESSEFOTO Ida Guldbæk Arentsen

Hvad er egentligt hipt – hvad er god stil – hvad er god kunst og hvad er den gode smag? Selvom svarene nok får lov at traneblæse i vinden i mange år endnu – så finder man et rigtigt godt bud i Århus på lørdag den 09.11.19, hvor Alberte Svenningsen har indkaldt til album release-hygge inkl. gratis broderikursusErlings Jazz og ølbar fra 13-15.

Koncerter bliver der ikke noget af lige pt. da Alberte er højgravid – hvilket besværliggør det noget at udtrykke sig optimalt som saxofonist. Til gengæld kan der så passende skrues op for den uforglemmelige og lyttelækre godbid af en moderne jazz-cd ”Traneblæs”, som Alberte Svenningsen har indspillet sammen med Jonathan Bruun Meyer (trombone), Anders Juel Bomholt (kontrabas) og Lasse Jacobsen (trommer).

10 numre har de broderet sammen – og albummet vil snarest blive anmeldt her på siden. Billedet på forsiden er af et hjemmelavet broderi af komponisten selv. Tegn på en ung sjæl med mange udtryk og farver i såvel spil som broderi. Fra næste uge kan CD’en købes via Blikflaks hjemmeside samt i Rakugalleriet ved Slettestrand, Fjerritslev. Så lidt mainstream at vel selv Allan Olsen kunne blive lidt misundelig.    

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.