Hvad ka’ vi li’? – Jazz-Broderi!

”Alberte Svenningsen har udsendt en mavepuster af en drømme debut"

Fotograf: PRESSEFOTO Ida Guldbæk Arentsen

Hvad er egentligt hipt – hvad er god stil – hvad er god kunst og hvad er den gode smag? Selvom svarene nok får lov at traneblæse i vinden i mange år endnu – så finder man et rigtigt godt bud i Århus på lørdag den 09.11.19, hvor Alberte Svenningsen har indkaldt til album release-hygge inkl. gratis broderikursusErlings Jazz og ølbar fra 13-15.

Koncerter bliver der ikke noget af lige pt. da Alberte er højgravid – hvilket besværliggør det noget at udtrykke sig optimalt som saxofonist. Til gengæld kan der så passende skrues op for den uforglemmelige og lyttelækre godbid af en moderne jazz-cd ”Traneblæs”, som Alberte Svenningsen har indspillet sammen med Jonathan Bruun Meyer (trombone), Anders Juel Bomholt (kontrabas) og Lasse Jacobsen (trommer).

10 numre har de broderet sammen – og albummet vil snarest blive anmeldt her på siden. Billedet på forsiden er af et hjemmelavet broderi af komponisten selv. Tegn på en ung sjæl med mange udtryk og farver i såvel spil som broderi. Fra næste uge kan CD’en købes via Blikflaks hjemmeside samt i Rakugalleriet ved Slettestrand, Fjerritslev. Så lidt mainstream at vel selv Allan Olsen kunne blive lidt misundelig.    

Leave a Replay

Vil du være en del af ”SIDE 33"?

Få Nyhedsbreve og andre fordele. Skriv dig op her, og hør nærmere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.