Hvem er ALF? er gået i hi – eller er de?

"SE VIDEOPREMIERE på et rocknummer, der får smilet frem - alt til trods"

Fotograf: PRESSEFOTO

En af den danske rocks stadig velbevarede hemmeligheder hedder stadig Hvem er Alf? – og det selvom de allerede har et energisk og stærkt debutalbum fra 2018 og tre efterfølgende singler bag sig.

Spørgsmålet er nu også hvor længe der går før de får det velfortjente gennembrud. Tiden kalder ligesom på at der igen skal rockes og rykkes om på noget, så den opsparede energi kan få afløb – også når vi er sammen hver for sig. Med deres nye single ”Gået i hi” – giver de igen et godt og gedigent svar på hvorfor de er værd at komme i hu, hvis du holder af dansksproget rock, der er direkte, rå og dejligt uspoleret – og så lovende langt fra at være mekaniseret og masseproduceret.

Bandet spiller rock – med punkens rastløshed og poppens ørehængende inddragelse – og udtaler selv om den helt nye single, der i dag er ude på de gængse streaming tjenester.

”At gå i hi, lade sig krystallisere og anråbe sig selv til at være et skindødt fugleskræmsel. Er det for høj en pris at betale for at inkassere en billet til vores verdens samfund? Alferne sætter spørgsmålet på spidsen med denne sang.”

Og til det stadigt tilbagevendende spørgsmål om Hvem er Alf? svaret de med smiley på –

”Alf er drageånde, krøllede hjerner og suset af en popblå himmel. Spidsen af en jetjager, gråden over spildt mælk og brændte broer. Alf er slugte kameler, bidske roser og sød musik. At råbe højt fordi du kan og gå i for store og små sko. På kanten af alt og ingenting”.

Og så er de naturligvis også et solidt hold af 4 musikere – med den karismatiske sangerinde Laura Lundfold i spidsen – der råt for usødet sætter en ny dagsorden, som det kun kan anbefales at følge.

Den aktuelle single er første spadestik til et andet album, som der aktuelt arbejdes intenst på.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.