Hvem er Flyv Fugl?

”Svaret finder du stadig ikke i dagens videopremiere – men du finder en sand perle af en popsang”

Fotograf: PRESSEFOTO

Hvad ved vi egentlig om dette nye band Flyv Fugl? Jo, vi ved at de i slutningen af 2022 lagde usædvanligt stærkt ud med en regulær banger af en popsingle i form af ”Dine øjne”, der sendte varme og kærlige hilsner til de flyvende 80’ere.  

Vi ved også at de på deres anden aktuelle elektropop orienterede single ”En løgn er en løgn” har fat i noget, der burde kunne gøre en forskel på den til tider forudsigelige danskpop himmel, der alt for sjældent gør en svævende og svimmel.

Hidtil ikke offentliggjort fotomateriale viser også at Flyv fugl er en trio. Spotify afslører også at de foreløbig to singler er skrevet af kompetente folk – Oliver Mønster Andersen (Poul Krebs m.fl.), Laura Lundfold (Indian Cane, , Hvem er Alf? m.fl.), Fríði Øster (Little Fish) og Dennis Mayland Nielsen. Sidst med slet ikke mindst ved vi at musikken er mixet af Thomas Alstrup (Jonah Blacksmith).

Skal vi ikke bare allerede konstatere at det er særdeles stærke kræfter, der står bag dette endnu hemmelige projekt, der med høje ambitioner lader musikken lette for sig selv.  

Bedømt ud fra deres foreløbig to singler har de masser af have ambitionerne i.

Sandheden er ofte ilde hørt, men løgnen er altid værre. Det er budskabet i den nye single, der kort og godt fastslår at der aldrig kommer noget godt ud af at lyve.

Til gengæld kommer der noget godt ud af at lytte til musik, på musikkens vilkår. Derfor er det reelt lige nu og her fuldstændigt ligegyldigt om vi ved hvem FLYV FUGL er. Fakta er at de kan lave den slags iørefaldende  pop, der føles som solskin, og gør at man får lyst til meget mere.

Side 33 ser frem til at følge hvad vingerne kan bære – og hvem der bærer. Det vender vi tilbage til.    

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.