Ida Wenøe er ude med ny video til ”Change Me A Little”

”Singlen har allerede haft sin debut på BBC6 music”

Fotograf: PRESSEFOTO

Selvom verden går sin gang fra en lille jysk landsby som Træden kan man sagtens skrive musik, der giver genlyd helt til det britiske kontinent.

Det er sangerinden og sangskriveren Ida Wenøe et glimrende bevis på. ”Change Me A Little” har allerede været i rotation på BBC6 Music og videoen havde premiere forleden på Folk Radio UK.

Om tankerne bag sangen fortæller Ida:

”Jeg skrev ”Change Me A Little” fordi jeg synes vi lever i en tid hvor vi fokuserer ekstremt meget på os selv. Det får os nogle gange til at glemme, hvor betydningsfuldt det kan være at blive påvirket af andre, af fællesskaber, af kærligheden, af hinanden. Hvis vi er åbne overfor indtryk og forandring, så vokser vi som mennesker.”

De smukke tanker – har i sandhed skabt en sang, der rummer både evnen til at vokse og virke. Singlen af er hentet fra Ida Wenøes seneste album ”The Things We Don’t Know Yet”, der helt fortjent har hentet mange rosende ord med på vejen.  

Noget af baggrunden for albummet kan man høre en del mere om ved at lytte til Kurt Baagø’s podcast –

Henover sommeren har Ida Wenøe & the Silver Cords spillet koncerter og festivaler i både Danmark, Østrig, Spanien og England – og aktuelt har de stadig tre koncerter tilbage i kalenderen.

16.09 – Tivoli, København til MundoMandag

11.10 – Hofteatret, København

02.11 – Forbrændingen, Albertslund

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.