IGGY POP spiller dansk i sit radioprogram på BBC

”Albumaktuelt all-star band med internationalt snit”

Fotograf: PRESSEFOTO

De tre etablerede og bredt anerkendte komponister Marilyn Mazur, Fredrik Lundin og Kasper Bai er grundstenene i det 13 m/k store orkester MaLuBa Orchestra, der har fundet sammen om en fælles passion for at skrive ny rytmisk orkestermusik til et stort ensemble. Det har i år udmøntet sig i at debutalbummet ”MaLuBa Orchestra” som er udkommet (CD/LP/Digital) via Stunt Records.

Det et album de i hjemlige kredse allerede har modtaget en del ros for – men nu kommer der sandelig også international anerkendelse. Lyden af det album er nemlig nu også nået frem til selveste Iggy Pop, der i hans program “IGGY CONFIDENTIAL” på BBC forleden spillede nummeret ”Night Travel” – og gav det følgende ord med på vejen –

“So beautiful ! That is the Maluba Orchestra. … this is a wonderful group of musicians. I would say everyday people, who happen to be both music lovers and very skilled literate musicians. They’re reading to perform the piece, but the piece has so much life in it and it’s a wonderful instrumental make-up.”

Ordene taler vel for sig selv – men ellers så er her en live optagelsen fra 2017 med nævnte nummer –

Vil man høre hele udsendelse med Iggy Pop kan den findes via dette link – https://www.bbc.co.uk/sounds/play/m000c51x – og er aktivt i 26 dage fra den 13.12.19.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.