International stjerne vokalist svinger med dansk big band på tre mindre spillesteder

"Fra The Brand New Heavies, Lenny Kravitz, og Rick Astley til TipToe Bigband"

Fotograf: Pressefoto

Den engelske sangerinde Dawn Joseph har I de seneste år stået I front for det fuldfede funky soul-band MF Robots, der blandt andet har været på tour med Lenny Kravitz, og ellers har hun delt ud af sin glødende vokal i front for The Brand New Heavies og Shakespear’s Sister, og som backing-vokalist for de største stjerner som Phil Collins, Cliff Richard, Kylie Minogue, Rod Stewart, Spandau Ballet, Michael McDonald og Michael Buble.     

Nu kommer hun igen til Danmark for sammen med – ja, vel nærmest Danmarks svar på en fusion af netop Michael McDonald og Buble – Bobo Moreno, at lægge stemmer til en filmkoncert, hvor de fortolker den bedste musik fra James Bond filmene og musik fra film som ”Pulp Fiction”, “Jackie Brown”, “Reservoir dogs” og “Kill Bill” af Quentin Tarantino.

De to mere end fremragende sangere akkompagneres af det topprofessionelle TipToe Bigband fra Fyn, der har eksisteret siden 1994, og har udgivet seks album i deres nu mere end 25-årige historie.  Tiptoe Bigbands vision er at udfordre bigband-formatet ved konstant at søge kunstneriske udfordringer i forskellige musikalske udtryk samt at forny den store orkesterlyd gennem kreative musikalske samarbejder, som rækker ud over bigband-traditionen.

Det lykkedes de blandt andet godt med i 2018 og 2019 da de opførte lignende ”Bond/Tarantino” filmkoncerter – og på utallige opfordringer – gentager de så nu succesen med hele tre koncerter :    

17/3 kl.20.00 – Kulturforeningen Spilledåsen, Store Heddinge

19/3 kl.20.00 – Kulturcenter Mantzius, Birkerød

20/3 kl.20.00 – Musikteatret, Holstebro

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.