ISAM B og Jan Grarup i samarbejde på ny video

"Svær at flygte fra! - barske og stærke billeder til aktuel single"

Fotograf: Album Cover (beskåret)

Siden Isam B alias Isam Bachiri forlod succesgruppen Outlandish I 2017 har han været ganske aktiv som solist, og som en artist, der ikke er bange for at udtrykke, hvad der optager sind og sjæl.  

I 2018 udkom det digitale album ”Lost for words” – og i år har han – også kun digitalt – udsendt den meget anbefalelsesværdige ”Tell me what’s going on” med otte glimrende numre i klassisk Isam B stil. Det vil sige masser af blød og varm sjælfuld pop, med tekster der ikke er bage for at næstekærligt at tage udgangspunkt i livets mere barske og hårde virkelighed – også den der er lige uden for eget vindue.

Mellem de to album er udkommet hele fem singler med danske tekster – blandt andet ”Ramadan i København”, der blev optaget i den nyeste udgave af Højskolesangbogen.

På ”Tell me what’s going on” finder man blandt andet nummeret ”Foreigner”, som nu har fået en barsk og stærk billedrig videoside, blandt andet ved hjælp af fotograf Jan Grarup.         

Om singlen og en dertil hørende video udtaler han i et opslag på sin Facebook side i dag :

“The song couldn’t have come at a better time than now. Unfortunately the Danish government has as the only EU country declared that it’s safe for Syrian Refugees to return to their home country. My thoughts go to the Syrian refugees in Denmark who are forced to go back to Syria.”

Isam B har som så mange andre fået udskudt sin Danmarks tour rundt til 12 byer i flere omgange, som følge af den vedholdende COVID-19 pandemi. Men den 6. maj er det planen af han lægger fra land i Vejle Musikteater, dagen efter i Bastionen i Nyborg og så den 8. maj på Tøjhuset i Fredericia.

Herefter ligger turen stille indtil 21. august hvor han gæster Godset i Kolding, og så går det eller frem til sidste koncert i Industrien i Aarup den 11. september via Fermaten i Herning, Paletten Viborg, Musikhuzet Bornholm, Gimle Roskilde, Rampelys Silkeborg, Musikhuset Århus og DR Koncerthuset.

Oplægget til koncerterne er en intim koncertoplevelse, hvor der bydes på en god blanding af nye og gamle sange – og både de danske og de engelsk sprogede, og hvor den altid karismatiske sanger vil forsøge at ramme og røre tilhørende med sine stærke historier om livet og hverdagen. For Isam B er der altid noget på spil i mødet med sit publikum og i livet generelt, hvor det handler om at vække vores bevidsthed, være åben for forandringer og få det bedste ud af livet.

Det signal sender han foreløbig ud på bedste vis i denne nye sang og video.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.