J.J. Paulo er mere end rap i replikken

”Fra support-act til hovednavn"

Fotograf: PRESSEFOTO

Vi omtalte for nylig den bredside af spændende ny rap/hip-hop, der kommer fra talentfulde toptændte og sprudlende kvindelige artister. Men der sker sandelig også noget på herresiden. En af de mest spændende og iørefaldende er J. J. Paulo – der er født i Tanzania – men opvokset i Danmark. Den målrettede sanger, danser og producer udgiver til efteråret sin anden EP, der får titlen “BUJORAM”, og i den forbindelse inviterer han til sin allerførste koncert som hovednavn. Det sker den 04.10.19 på BETA 2300 på Amager og billetsalget er startet.

Hans musik stør om sig af varme afrikanske grooves mixet med fede tilbagelænede beats. Teksterne er på engelsk – og skjuler ikke at der er tale om en ambitiøs ung mand, for hvem det familiære står ham meget nær. Og han har bestemt noget at have sin tro på egne evner i. Det er en hårdt arbejdende Do-It-Yourself artist, der ved siden af studier, studiejob mv. hele tiden formår at rykke sig fremad i bussen, og give en ofte forudsigelig og lidt ensrettet genre et charmerende twist.

I 2019 har han været support-act på tour med Wafande – hvor han har præsenteret sin første EP ”YXNG Mufasa”. Næste gang han kan opleves live her til lands er i hjembyen Århus, hvor han optræder den 31.08 i forbindelse med Århus Festuge. Live vil man opleve, at J.J. Paulo er en fabelagtig danser, der i hele hans attitude og udstråling mest af alt ønsker at give os alle et kys af afrikansk kultur, og tage os med på en farverig musikalsk rejse.  

Det kan være svært at sige nej til. Prøv at se om du selv kan når du har set den hygsomme og enkle baggrundsvideo  – hvor han bliver interviewet af Karen Mukupa – samt videoen til seneste single ”Tell me girl”.   

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.