Jacob Dinesen kickstarter tour med Joker i ærmet

”Karrierens hidtil bedste album bringes nu for alvor til LIVE”

Fotograf: Mads Kornum

I slutningen af 2021 udgav Jacob Dinesen albummet ”The Joker’s hand”.

Et album, som vi her på siden uden antydning af tvivl vil kalde karrierens hidtil bedste. Og det siger bestemt ikke så lidt. Gennembrudsalbummet ”Brace Against the Storm” står stadig som en milepæl, og som man kunne læse i vores anmeldelse her på siden af det forrige album ”Let the Hard Times Comes” har Jacob Dinesen kun udviklet sig yderligere siden, og vist endnu flere sider af det store talent, såvel som sanger og sangskriver. Godt nok er ‘knægten’ efterhånden midt i 20’erne, men han ‘lider’ stadig af vokseværk!

På ”The Joker’s Hand” favntager han således hele paletten; soul, klassisk rock, modern rock, folk-rock, punk-rock – ligesom han naturligvis stadig kan levere en ballade af den slags, der brænder lightere af og dræner mobiltelefoner for strøm.

“The Joker’s Hand” er således et modent, helstøbt og helhjertet album, med 11 slidstærke sange, der uden tvivl har både potentiale og pondus til at blive løftet yderligere når de leveres LIVE.       

Og det er præcis hvad der nu endelig sker når Jacob Dinesen med band fra i dag den 2. april indleder en tour, med koncerter på seks af landets store spillesteder.

I dag går de på scenen på Aalborg Royal Stage, og i næste uge er de i Store Vega den 8. april og dagen efter på Tobakken i Esbjerg. Alle tre steder er der stadig få ledige billetter at få fat i.

Som Jokeren på hånden har Dinesen taget Sebastian Wolff – der normalt er kendt som forsanger i Kellermensch – med som opvarmning. Han optræder SOLO . Men mon ikke også at han kan overtales til også at komme på scenen når Dinesen LIVE præsenterer et af årets absolut bedste rocknumre 2021 ”How Can I keep From Singing”, der netop var en duet med den gode Sebastian Wolff.  

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.