Johan Kolstrup samler kunst, kærlighed og musik på Hotel Cecil

”Første headliner koncert i København byder på et bæredygtigt ’kinderæg’ af fristelser”

Fotograf: PRESSEFOTO

2021 blev året hvor Johan Kolstrup virkelig fandt sig selv som solist og artist. Efter mange års tilløb med personlig tvivl og flere spørgsmål end svar – var hans andet album – og det første på dansk ”Frk. Andersen & motorcykelracet” lige præcis det svar, der manglende. Det endelige dokument, der understreger et talent, der ikke skal eller kan holdes nede, og som Johan Kolstrup nu selv tager ansvar for at få til at vokse og modnes.  

5 ud af 6 ’SIDE 33 skiver” gav vi albummet her på siden – og gav det blandt andet disse ord med på vejen:

”I bund og grund er dette måske ’bare’ et velproduceret og varieret voksen-pop album, der med ærlighed og kærlighed som grundpiller – og en tændt tæft for både det ligefremme, det melodiske, det storladne og det episke – evner at røre og ramme lige ind i centralnervesystemet – så slutresultatet føles både varmt, vedkommende og vejvisende.”   

Han gav en rost koncert på årets UHØRT festival og nu er han så klar med sit helt eget koncert- & kunst-arrangement på Hotel Cecil i København lørdag den 18. september, hvor Erle Romundstad Mylius i dagens anledning dekorerer hele stedet med blomster.

Foruden hans egen koncert – hvor han akkompagneres af den altid gode Noah Rosanes (The Billy Surfs, Nelson Can, Tamra Rosanes oma.) præsenteres der på aftenen yderligere tre navne.

Kunstner Kristoffer Raasted afslører en ny lysinstallation særligt fremstillet til lejligheden, og sanger- sangskriver Esben Svane varmer publikum op med sange fra sin nye stærke EP ‘Du Valgte Mig’, der blandt andet sætter ord på nogle af de følelser, der var i spil omkring den forbudte kærlighed han havde til sit livs udkårne Ihan Haydar (L.I.G.A) – og som gjorde at han måtte konvertere til Islam for at kunne gifte sig med hende. Sidst men ikke mindst så tænder DJ Josefine Winding til sidst op under dansegulvet.

Kunst-& koncertarrangementet er sat i søen af Johan selv og støttet af Slots-og Kulturstyrelsen, som led i sommeraktivitetspuljen. Arrangementet bliver det sidste sommerarrangement for puljen og forhåbentlig den sidste gave fra en coronatid for altid.

Ihan Haydar – Foto: Brian Selander

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.