Johnny Madsen medvirker på ny single fra The Grandfætters

”En god stund med banjo, brummen og et smukt budskab”

Fotograf: PRESSEFOTO

Sangen ”På vej” udgør sammen med ”Dårligt humør” den dobbeltsingle, som The Grandfætters udsendte sidste uge, hvor vi havde videopremiere på ”Dårligt humør”.

Nu er der også kommet en ret skøn billedside til ”På vej”.   Videoen er filmet på vestkysten, dels på Fanø hjemme hos Madsen, og dels ved Lemvig. I videoen ser vi tre generationer – Johnny Madsen på 68 år, sangskriver Christian Toft Bro på 37 år og hans tre mindre knægte, samt hans far – 62-årige Henning Toft Bro, der i sin tid var med til at stifte bandet Tørfisk og som i dag er Biskop i Ålborg Stift. Sammen skildrer de fællesskab, nærhed og kærlighed på tværs af generationer og alt det, vi så smukt giver videre til hinanden – en form for “livets gang”.

Sangen handler om at tage vare på sig selv og sine og nummeret er en påmindelse om, at vi skal huske at få det bedste ud af det meste. At vi skal huske at holde øjnene åbne for alt det smukke, der også sker omkring os. Og samtidig skal vi en gang imellem også turde lukke øjnene og ikke være så bange for at gå glip af noget. Vi skal lære at stige af ræset og trække vejret – og bare være til.

Nummeret er helt nøgent spillet ind i første hug på en banjo og siden med et orgel og noget vocoder til at tykne den spinkle drengevokal. Og så er det altså lige krydret med Johnny Madsen’s rå røgfyldte brummen.

Christian Toft Bro fortæller:

– Sangen kom en morgen, hvor min yngste søn Ville var stået op kvart i kvalme. Det gør den slags jo. Vi spiste havregrød og spillede på Niels Hausgaards gamle banjo, som jeg lige havde købt. En af de stunder, som jeg ikke vil være foruden. Gode stunder skal vi samle på. Og værne om. Det handler ”På vej” om.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.