Juka Trashy Lady Petit – “34m2 of Fun” – er en kontemporær energiudladning!

”Ny EP tager sit udspring i Corona-pandemien”

Fotograf: PRESSEFOTO

Den 29-05-20 udkom denne opsigtsvækkende EP – og Niels Mark fra https://bibzoom.dk/ gav den følgende velvalgte ord med på vejen:

De Alteregoer Juka Trashy og Lady Petit udkommer i dag med EP’en med den sigende titel “34m2 of Fun” skrevet, indspillet, produceret og mikset i et interimistisk hjemmestudie i en lille lejlighed under frivillig corona-karantæne fra midten af marts til slutningen af april 2020.

EP’en er en kontemporær energiudladning, der viser, at den danske undergrund byder på upolerede kvinder, samfundsrelevante emner og en ordentlig røvfuld rock og rul.

Med sin vanligt sorte humor, hvinende guitarer og intense vokal er Juka Trashy tilbage på banen. Hun er punk & rock’n’roll med en snert af surf. En kvindelig Ramones fan med en vokal, der sender tankerne i retning af kunstnere som Kim Deal og Cat Power. Et sted midt i kedsomheden og isolationen vågnede alter-egoet Lady Petit op efter otte års dvale. Lady Petit befinder sig et sted imellem kunst og psykiatri og med hendes eklektiske tilgang til musikken, kan hun bedst beskrives som en kvindelig pendant til art punk.

Sange om corona-krisen

Juka Trashys “Pandemic Punk” er en punk-rock kommentar til isolation og usikkerheden omkring covid19 i de tidligste dage af karantænen. Lady Petit rejser på avantgarde-nummeret “Who is Your Prison” spørgsmålet om, hvem der egentligt er vores fængsel, når vi går i karantæne. Imens finder man i “Zero Spring” melankoli med en hilsen til tidlig akustisk Nine Inch Nails. Nummeret beskæftiger sig med den forårsromantik, som mange mennesker pludselig måtte sætte på stand-by på ubestemt tid.

Køn, bands og seksualitet

“Anti Candy” befinder sig i den helt anden ende af spektret, hvor Juka Trashy med larmende guitarer og provokerende tekst revser de kvinder, der med seksualitet og intriger deler og hersker i bands og musikalske miljøer. “I aint no  lollipop” er endnu et støjrock-nummer og et ordentligt spark i nødderne til de mænd, der tror, de kan tillade sig hvad som helst, bare fordi de tænker “ku godt”. Tracket sender direkte hilsner til numre som L7’s “Shitlist” og Nancy Sinatras “These Boots are made for Walking”.

EP’en udgives på alle kommercielle platforme, herunder Spotify, iTunes, Amazon og Deezer.

Derudover kan den findes på BandCamp. For personer, der støtter kunstneren på patreon.com/jukasmeltingpot med mindst 3 dollar om måneden, kan den streames og downloades gratis.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.