Kærkomment comeback rammer toppen af vinyl hitlisten

"Moi Caprice er på alle måder tilbage"

Fotograf: PRESSEFOTO

Den 28.02.20 udgav Moi Caprice – af mange regnet som landets bedste indenfor melankolsk indie pop – deres længe ventede comeback album ”Becoming visible” – og det kan i denne uge aflæses på Top-40 listen over de mest solgte vinyl album.

”Becoming visible” træder direkte ind på listens fjerde plads – kun overgået af tunge drenge som L.O.C., der med sit nye  ”Ekkokammer” går ind og rapper-napper første pladsen efterfulgt af  Tame Impala og Ozzy Osborne.


I sidste uge var der hele tre danske nyheder i Top-10 – Agnes Obel ”Myopia” som nr. 1, og så mere overraskende, men mindst lige så berettiget Sonja Hald ”Supertransformer” og Hymns From Nineveh ”Sindets asyl”, som henholdsvis nr. 7 og 8.

Kun Agnes Obel har dog holdt til endnu en uge på listen og er i denne uge nr. 5.


Østkyst Hustlers leverer også et tilbagetog til listen, som de jo toppede i uge 6. I denne uge er de 6, lige foran Peter Sommer, der med sit glimrende ”Stærk strøm hen over ujævn bund”  virkelig har bidt sig fast i Top 10.

Sidste danske nyhed på ugens liste er Laura Illeborg – der med sit fine udspil ”Exitstrategi” pudsig nok har fundet indgangen til hitlisten. Og skulle hun som Sonja Hald og Hymns From Nineveh ryge hurtigt ud igen, ja så har hun jo nok en god strategi for det.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.