Kajsa Vala tager med Psyched Up Janis på tour!

”Danmarks nye guitargudinde tager endnu en udfordring op”

Fotograf: Maria Fremming

Psyched Up Janis – der har gjort det til lidt af en vane med kortvarige gendannelser hver femte år – gør det igen her i 2019. Bedømt ud fra det foreløbige billetsalg er det noget mange allerede glæder sig til. Fuldt forståeligt.

Så efter en pause siden 2014 har Sune Wagner og Jakob Jørgensen genoptaget samarbejdet, foreløbig med henblik på en mindre semi-akustisk tur her i efteråret, og så til fire arena koncerter sammen med Dizzy Mizz Lizzy i foråret 2020. De har spurgt den fantastiske århusianske guitarist og sangerinde Kajsa Vala om hun vil spille med her i efteråret. Det har hun sagt Ja til – og tilføjer i et Facebook opslag på hendes egen side – ”Jeg kniber mig lidt i armen for tiden! Og glæder mig ydmygt til at spille fantastisk musik med de her fantastiske mennesker!”

Kajsa Vala vil spille med på alle Psyched Up Janis shows den næste måned – dvs. til Silent Noise arrangementerne den 19.10 i det Kongelige Teater i KBH og den 04.11 i Musikhuset i Århus , samt til koncerterne den 03.11 i Turbinen i Randers, og den 06.11 i Vega.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.