Ken Hammer har fundet ny legeplads

”Taboo er navnet på ny dansk stjerne-duo med international pladekontrakt”

Fotograf: Henrik Hildebrandt

Der har været mere snak om, end liv i Pretty Maids de seneste par år. Årsagen har ikke været tabu belagt, men skyldes at forsanger Ronnie Atkins fra Pretty Maids er uhelbredeligt syg af kræft.

Han har derfor valgt at bruge den energi og det overskud han til tider trods alt er i besiddelse af, til et soloprojekt med mere personlige sange. Det har foreløbig resulteret i to album, og snart er han også klar med det det andet album fra hans duoprojekt – Nordic Union – med den svenske guitarist Erik Martensson.

Det har efterladt Pretty Maids‘ anden stifter Ken Hammer med spørgsmålet om hvad så hans næste skridt skulle være, og første svar er nu kommet.  

Han har dannet hardrock-bandet Taboo, sammen med sangeren, musikeren og produceren Christoffer Stjerne, der de senere år har haft stor succes i fornt for ligeledes albumaktuelle H.E.R.O.

De har skrevet kontrakt med Frontiers Music med henblik på udgivelse af et debutalbum til efteråret. 

Som det fornemmes allerede via den første single ”Flames” så er fokus hos Taboo på de melodiske hooks og de klassiske tunge riff med et moderne tilsnit.

Der vil senere blive offentliggjort LIVE datoer for bandet, men vil du se dem først så er det med at få indløst en billet til den ene koncert ,der foreløbig er offentliggjort – den 02. september på Karosserifabrikken i Helsingør.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.