Køge Blues Festival leverer et flot firkløver af navne

”Dansk blues lever og har det godt”

Fotograf: PRESSE

Den stort anlagte Blues Paradise Festival i Næstved med mange internationale navne klarede ikke skærene, og gentages ikke i 2020, men det betyder ikke, at der ikke er en interesse for blues længere. Tværimod er der en masse mennesker og gode arrangører rundt om i landet , der stadig har the Blues i blodet – og tror på dens sande væsen og værdier.

Sådan er det f.eks. med Køge Blues Festival – der sidste år kunne melde udsolgt i Bygningen i Køge. I år er den på grund af ombygning af Bygningen rykket til Theilgårds – der ligger lige uden for Køge Bymidte. Den afholdes i morgen – lørdag den 15.02.20 – og der er i skrivende stund stadig ledige billetter.

Den indendørs 1-dages festivalleverer et sandt firkløver at dansk blues i forskellige afskygninger. Autoblues – lader som navnet antyder mest autopiloten spille, som en driftsikker jukebox, der kan sin blueshistorie. Baal guitaristen David Kampmann – går nu forrest i sin egen blues trio – og det skulle efter sigende være et godt valg! Den succesfulde singer/songwriter Mukherjee – vil med sit solide og sammentømrede blues band bevise at han still got the blues – og sidst – men ingenlunde mindst, så vil Sarah Da Silva med band, med garanti igen understrege, at hun med power og passion leverer en vokal og en performance på internationalt niveau. 

Leave a Replay

Vil du være en del af ”SIDE 33"?

Få Nyhedsbreve og andre fordele. Skriv dig op her, og hør nærmere.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.