Køge Blues Festival leverer et flot firkløver af navne

”Dansk blues lever og har det godt”

Fotograf: PRESSE

Den stort anlagte Blues Paradise Festival i Næstved med mange internationale navne klarede ikke skærene, og gentages ikke i 2020, men det betyder ikke, at der ikke er en interesse for blues længere. Tværimod er der en masse mennesker og gode arrangører rundt om i landet , der stadig har the Blues i blodet – og tror på dens sande væsen og værdier.

Sådan er det f.eks. med Køge Blues Festival – der sidste år kunne melde udsolgt i Bygningen i Køge. I år er den på grund af ombygning af Bygningen rykket til Theilgårds – der ligger lige uden for Køge Bymidte. Den afholdes i morgen – lørdag den 15.02.20 – og der er i skrivende stund stadig ledige billetter.

Den indendørs 1-dages festivalleverer et sandt firkløver at dansk blues i forskellige afskygninger. Autoblues – lader som navnet antyder mest autopiloten spille, som en driftsikker jukebox, der kan sin blueshistorie. Baal guitaristen David Kampmann – går nu forrest i sin egen blues trio – og det skulle efter sigende være et godt valg! Den succesfulde singer/songwriter Mukherjee – vil med sit solide og sammentømrede blues band bevise at han still got the blues – og sidst – men ingenlunde mindst, så vil Sarah Da Silva med band, med garanti igen understrege, at hun med power og passion leverer en vokal og en performance på internationalt niveau. 

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.