Kolstrup & Sycamore har taget et valg

”Felix E. debuterer og underskriver kontrakt i eget blod”

Fotograf: PRESSEFOTO

I dag, den 1. juni, debuterer den farverige og fantastiske trommeslager Felix Ewert med sit selvproducerede electro-pop artistprojekt – Felix E.

Første singlen ”Touch Me” er ude – og her hos SIDE 33 tænker vi at den vil komme til at røre mange i løbet sommeren. Et nummer, skabt via inspiration fra navne som St. Vincent, New Order og Nine Inch Nails. Cool 80’er flavour møder nutidens trends, og skaber et dansabelt og straks fængende popnummer, der møder verden med et energisk og intenst overskud, der må svært ikke at blive rørt af hvis man har puls.

“Touch Me er en hyldest til sex og til kærligheden. Sangen handler om kvinden, der tager styringen i stedet for den anden vej rundt. Om hvordan sex er ligeværdighed. Det er at give, så vel som at få og altid gøre sit absolut bedste for den man elsker.”

– FELIX E.

Det karismatiske look og stil har du med stor sandsynlighed set når Felix Ewert som trommeslager har været med til at piske en god stemning op bag navne som Alex Vargas, Coco O, Drew Sycamore, Tabloid, Nik & Jay, Emil Kruse, Bette, Mads Langer, Andreas Odbjerg, Julias Moon, IAMJJ, Dúné, Liberty m.fl.

Foto: Anne Haldager

Igennem årene har Felix Ewert dog sideløbende skrevet og produceret musik via sit omtalte artistprojekt Felix E. Ikke mindst for at bearbejde sit sjæleliv og et årti on the road – og nu var tiden kommet til at det skulle møde verden.

Felix E. er den første signing, som er indgået hos Fickle Binge Records, der er Mattias Kolstrup og Drew Sycamores nye pladeselskab. At det betyder noget for alle involverede blev understreget af en kontraktunderskrivning, der rent faktisk foregik i Felix’s og Mattias’ eget blod!

“Felix spurgte om jeg ville udgive hans artistprojekt. Nu er det vores ansvar at behandle hans projekt med respekt og åbenhed.

Helt grundlæggende håber jeg bare at i bliver lige så forelskede i hans artistprojekt som Drew og jeg er i dét og i ham som menneske og musiker.”

– Mattias Kolstrup

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.