KROGEN vil gerne kickstartes  

”Ny mand er på banen i Madsen-Olsen-Krebs land”

Den 1. juni 2022 udgav Krogen digitalt sit debutalbum ”Henover Lakken”.

Bag artistnavnet Krogen finder man sangeren og sangskriveren Lasse Krog Andersen, der blandt andet tager sit udgangspunkt i et liv som teenager på Vestfyn. Han favner alvoren og poesien, uden at tage det hele mere tungt end at han stadig kan lette foden fra speederen.

”Henover lakken” er et anbefalelsesværdigt country-rockende album, der indeholder ni numre med benzin, bakspejl og en ret god retningssans som nøgleord.

Et af den slags album, der fortjener at få sig et fysisk nærvær via den helhedsoplevelse en LP giver.  Det ved det visionære og nysgerrige pladeselskab Kørfirs Records, der blandt andet tidligere har stået bag minderige udgivelser med f.eks. Aarhus Jazz Orchestra og Signe Bisgaaard feat Bjørn Svin & Ida Nørholm, Sweet Pete and the Land Band, og CS Nielsen.

De har derfor via kickstarter.com sat gang i en kampagne, der inden årets udløb skal sikre et økonomisk fundament for at ”Henover lakken” for alvor kan komme i omdrejninger i vinylformatet . Der er allerede sikret et godt stykke over halvdelen af de nødvendige midler, så kampagnen er i rette spor. Men altså ikke i mål.

Så vil du give en virkelig original gave til jul eller nytår – om ikke andet som et klap på skulderen til dig selv – så er dette måske idéen du manglende.  

Pladerne trykkes hos de gode folk hos Nordsø Records. Specialtrykkene er dog allerede udsolgt.  

Folk med hang til Johnny Madsen, Allan Olsen, Poul Krebs – og/eller nysgerrige med trang til at høre hvem der er klar til at overtage stafetterne bør lytte med her.

Krogen spiller udkantsmusik med inderlighed.  Med det ene ben solidt plantet i en amerikansk countrytradition og det andet i den del af den danske sangskat, skaber Krogen ærlige sange om livets vilkår, faldgruber og fællesnævnere. En moderne troubadour, der ønsker at bruge sine sange til at forløse lytteren og gribe os om hjertet!

Hvis ikke det skal støttes, hvad så ?

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.