Lars H.U.G frigiver videoer på YouTube

”Masser af gode gamle hug og konstante klichéer i aktuel video kampagne”

Fotograf: Lars nybroe (Nybroe) - pressefoto

Kan man efterhånden savne noget på YouTube, spørger du måske dig selv? Ja, der er rent faktisk ret mange officielle videoer, og gamle musikalske TV-indslag, som du ikke kan finde der. Primært er det naturligvis ofte et spørgsmål om rettigheder. De ting skal være i orden. Sådan er det.

Nu ligner det at Lars H.U.G har fået helt styr på den del og at han har åbenbart besluttet at julen for hans store fanskare skal vare lige til påske eller hvornår hans videopakke nu er tom. Hans management har ihvertfald de seneste par måneder lagt en masse Lars H.U.G og Kliche videoer , live-optagelser og TV-klip op, som ikke har kunne ses på YouTube før.

Og hold da op – der er masser af guf og guldkorn. Det meste jo ganske velkendt på lydsiden, men ofte mindre velkendt på billedsiden.

Vi har her samlet de foreløbig offentliggjorte officielle videoer med Lars H.U.G. sangene – ”Desertøren”, ”Elsker dig for evigt”, ”Vent”, ”Glemt kvarter”, ”De berusedes vej”, Ikke døden 2”, ”Hamburg-Køln”, ”Afsked”, ”Kysser himlen farvel”, ”Solen er så rød, Mor” samt Kliche numrene ”Bravo Charlie”, Okay Okay Boys”, ”Mama Mama”, ”Ansigt til ansigt”, ”Patrulje”, og ”Bag de røde bjerge”,  

I morgen er der så premiere på den eviggrønne “Mon de kan reparere dig” – den sang, der som en del af Kronprins Frederiks bryllupstale opløftede Lars H.U.G til en ægte og folkekær kongelig hofleverandør. Og at han nu deler sin sangskat og disse videoer med folket er da i sandhed både kosteligt og kongeligt! Vi ser frem til at følge hvad der mere gemmer sig i videoskufferne – for foreløbig er vi da bestemt ikke blevet skuffede.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.