Lidt svært nyt navn – men let at holde af!

"Formet af såvel Liva Weel som Amy Winehouse skabes et nyt dragende film-noir-pop-poetisk univers"

Fotograf: PRESSEFOTO

”Bare et glas mer´” er en berusende vandring gennem byen by night og den fjerde single fra et forholdsvis ubeskrevet navn på den danske up-coming scene – Cichosz [si’kos]. Bag det lidt svære kunstnernavn gemmer sig den autodidakte sangerinde og sangskriver Christina Cichosz, der er en kvinde, der ikke lægger skjul på at hun er 33+, og derved en voksen dame i en ungdomsfikseret branche.

De første singler tegner et billede af en artist, der ikke er bange for at blande harpe, håndspillede beats, blæsere, bodegastemning, filmiske samples, cabaret-funk  og veourblød vokal –  og skabe en sjælfuld sound, der er formet af såvel Liva Weel som Amy Winehouse – og undervejs også kan give billeder af en kunstner der velsagtens med teknisk snilde og talentpleje kan placere sig på den ledige stol mellem Mathilde Falch og Annika Aakjær.

Tekstsiden kredser om brændende livsmod, mismod, mulig magi og om den svære jagt på kærligheden, når man er rundet de 35 og er den ældste dame på klubben. Cichosz har ubetinget et særegent og personligt udtryk, der både er poppet og poetisk, og som tegner spændende for det debutalbum, der udkommer til februar næste år – og er produceret sammen med Mads Andersen.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.