Lidt vildt! – Amerikansk legende og hitmager gæster Bartof Station

"Chip Taylor har helt nyt album med i kufferten"

Nu det ikke Kurts Quiz det her – men hvor mange kender mon ikke sange som ”Wild Thing”, ”Angel Of the Morning” og ”Try (Just a little bit harder)”? En del læsere over de 33/45 år tænker jeg. Men ved de så hvem der er sangskriveren? Nogle gør naturligvis – og navnet er Chip Taylor. En efterhånden 78-årig amerikansk sangskriver, der i hjemlandet på respekt skalaen – særligt indenfor musiker-kredse – figurerer lige under navnkyndigheder som Leonard Cohen, Kris Kristoffersen og John Prine.

Og musikalsk er det da – ligesom hos nævnte kollegaer – det afdæmpede country-folk/singer-songwriter baserede man kan forvente at høre, når han på mandag den 20.05 vender tilbage til Danmark for at give koncert på Bartof Station på Frederiksberg.

Der er skruet ned for tempoet med årene, men han skriver stadig masser af sange. Indenfor de seneste syv år har han således udgivet syv album – det seneste ”Whiskey Salesman” (CD/DVD) udkommer i morgen den 17.05. Det høres at han trives som en nærværende og intim story-teller. Og lige netop derfor er han bestemt stadig relevant på en mindre live scene.

Han er den flinke gamle mand, med alle de gode historier, og så evner han stadig fremføre sine sange med egen identitet og stemme i behold. Til koncerten vil han blive akkompagneret af den stærke norske sanger Paal Flaata (kendt fra bl.a. fra gruppen Midnight Choir) og Gøran Grini fra Sverige på flygel.

Forvent ikke en perfekt eller pletfri koncert, men forvent en af de oplevelser, der vil lagre sig på sin egen stille og livsduelige facon. Og med det i mente at ingen lever for evigt – er der måske egentligt ikke så mange argumenter for at vente med at få oplevet denne helhjertede hitmager.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.