Little Feat’s Paul Barrere trækker sig fra aktuel jubilæums tour

”Bandet har fortsat turen med kompetente afløsere”

Sangeren, guitaristen og en af de væsentlige sangskrivere i det amerikanske gumbo-rock band Little FeatPaul Barrere – har igennem flere år kæmpet med en alvorlig lever sygdom. Han har nu i forbindelse med en forværring af hans symptomer fulgt lægernes råd om at følge et behandlingsforløb, som ikke er foreneligt med turnelivet, og for mange dage med væsentlige gener. Derfor har han ikke været en del af bandets seneste og sidste koncerter her i oktober på deres 50-års jubilæums tour.

Først har Larry Campbell (Levon Helm, Bob Dylan, Judy Collins, Garland Jeffreys o.m.a) ageret stand-in på guitaren, og til de sidste par job bliver det Scott Sharrard (Gregg Allman) , der træder til. Det har efter sigende fungereret, og som Paul Barrere, så nøgternt konstaterer i en kommentar på hans Facebook side, så har Little Feat nu også altid stået sammen og bakket hinandens ryg op, i medgang og modgang . Utallige gange i løbet af de 50 år har de om nogen vist at ”the show must go on”, så det gør de selvfølgelig også i denne situation.

Han håber dog at være klar og tilbage når de igen er på landevejen til januar næste år. I bandets nuværende opstilling er det kun Bill Payne, der har været med siden 1969, mens Paul Barrere, Sam Clayton, Kenny Gradney har været med siden 1972.

Side 33 ønsker Paul Barrere god bedring – og nyder imens Paul Barrere i front for Little Feat anno 1989 med titelnummeret fra et af bandets stærkeste album – comeback albummet “Let It Roll”.

Leave a Replay

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.